اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

لیز تراس نخست‌وزیر انگلیس شد

لیز تراس نخست‌وزیر انگلیس شد «لیز تراس» وزیر امور خارجه دولت «بوریس جانسون» بعد از ظهر روز دوشنبه با دریافت ۸۱ هزار رأی هم‌حزبی‌هایش به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «گاردین»، با توجه به استعفای جانسون و برای جلوگیری از برگزاری انتخابات سراسری پارلمان، اعضای حزب حاکم محافظه‌کار، برای دومین بار در میان خود انتخابات برگزار کرده و نخست‌وزیر جدید را انتخاب کردند.

در سال ۲۰۱۹ نیز در پی استعفای «ترزا می» نخست‌وزیر پیشین انگلیس، بوریس جانسون با رأی مثبت ۹۲ هزار نفر از محافظه‌کاران به عنوان نخست‌وزیر انتخاب شد.

پس از به راه افتادن موج استعفای وزرا و مقامات ارشد دولت انگلیس، بوریس جانسون بعد از مقاومت فراوان و عبور از بحران‌ها و رسوایی‌های متعدد نهایتاً کناره‌گیری از مقامش را اعلام کرد.

پس از حدود دو ماه رقابت دورن حزبی در انگلیس برای انتخاب نخست‌وزیر این کشور، «ریشی سوناک» وزیر سابق خزانه‌داری و تراس وزیر امور خارجه انگلیس به دور نهایی راه پیدا کرده‌اند.

سوناک از جمله اولین وزرایی بود که در اعتراض به عملکرد جانسون از مقام خود کناره‌گیری کرد و در سمت مقابل، لیز تراس از حامیان جانسون محسوب می‌شود.

لیز تراس در طول تصدی وزارت امور خارجه انگلیس از جمله اولین سیاست‌مداران غربی بود که خواستار «شکست روسیه» در جنگ اوکراین شد.

وزیر امور خارجه سابق و نخست‌وزیر فعلی انگلیس مواضع تندی نیز علیه جمهوری اسلامی ایران دارد.

او وعده داده با توجه به بحران عمیق انرژی ناشی از جنگ اوکراین، امسال با سرد شدن هوا در انگلیس، قبوض انرژی برای شهروندان صادر نخواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار