ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

رسوایی اخلاقی در پارلمان انگلیس

قربانی سوء استفاده جنسی در مجلس انگلیس که خواست نامش فاش نشود می‌گوید زمانی که به عنوان پژوهشگر در مجلس کار می‌کرد، یکی از اعضای ارشد حزب محافظه کار، با نوشاندن مشروب الکلی به وی، او را مست کرده و سپس به آزار جنسی وی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر جدیدترین موارد افشای سوء استفاده جنسی در حزب حاکم محافظه کار انگلیس در رسانه‌های رقیب حزب حاکم در آستانه تعیین نخست وزیر جدید انگلیس بازتاب گسترده‌ای در محافل سیاسی و رسانه‌ای احزاب رقیب داشته است.

قربانی سوء استفاده جنسی نماینده حزب حاکم محافظه کار می‌گوید این موضوع را به نماینده‌ای که در دفترش مشغول کار بود گزارش داد، اما به آن ترتیب اثر داده نشد و به علت ترس از آینده شغلی، موضوع را به پلیس گزارش نکرد.

به گفته قربانی او شکایتش را نزد یکی از دستیاران بوریس جانسون، رهبر مستعفی حزب محافظه کار و نخست وزیر فعلی انگلیس هم برد، اما به شکایتش توجه نشد.

به نوشته دیلی میل، وزیری که متهم به آزار جنسی این قربانی است، در کنفرانس سالانه حزب محافظه کار در سال ۲۰۱۹ نیز به آزار جنسی یکی از زنان شرکت کننده در کنفرانس متهم شده بود که به علت نبود شاهد یا تصویر، موضوع پیگیری نشده بود. یکی از سخنگویان حزب محافظه کار گفت سوء استفاده جنسی در ساختمان‌های دولتی و مجلس انگلیس، "فرهنگ" نیست و همه اتهامات باید دقیقا بررسی شود.

در ماه‌های اخیر موارد متعددی از رفتار‌های ضد اخلاق و عفت عمومی و سوء استفاده‌های جنسی از زنان و دختران در دولت و مجلس انگلیس گزارش شد که برخی به علت فشار افکار عمومی و احزاب رقیب به استعفا و کناره گیری اعضای ارشد حزب محافظه کار و اعضای دولت از جمله شماری از وزیران منجر شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار