دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کشف اسکلت یک زن خون‌آشام

کشف اسکلت یک زن خون‌آشام باستان‌شناسان بقایای زنی را در لهستان کشف کردند که به عنوان یک خون‌آشام دفن شده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از دیلی میل،‌ باستان‌شناسان در حالی اسکلت این زن را از گورستانی باستانی در لهستان کشف کرده‌اند که به عنوان یک خون‌آشام دفن شده بود. به پای این زن یک قفل کوچک وصل بود و داسی روی گلوی او گذاشته شده بود تا از بازگشت او به زندگی جلوگیری کند.

این اسکلت در جریان کاوش گروهی از باستان‌شناسان در یک گورستان قرن هفدهمی واقع در دهکده «پین» (Pien) کشف شد. بقایای این زن درحالی پیدا شد که روی سر آن اثراتی از یک کلاه ابریشمی وجود داشت؛. بر این اساس نتیجه گرفته شده او به طبقه ثروتمند جامعه تعلق داشته است.

کشف اسکلت یک زن خون‌آشام

باستان‌شناسان همچنین دریافتند یکی از دندان‌های این زن دچار بیرون‌زدگی بوده است.

به گفته سرپرست تیم باستان‌شناسی که این اسکلت را کشف کرده‌اند، شکل این گور غیرمعمول است. این باستان‌شناس بیان کرد: «داس به صورت صاف در قبر قرار داده نشده است، بلکه به نحوی روی گردن جسد قرار گرفته که اگر متوفی بخواهد از جایش بلند شود، سرش قطع یا زخمی می‌شود.»

باستان‌شناسان همچنین معتقدند وجود قفل بزرگی روی پای چپ این اسکلت به نحوی نمادین از غیرممکن بودنِ بازگشت به زندگی حکایت دارد.

کشف اسکلت یک زن خون‌آشام

افسانه‌هایی که درباره بازگشت مردگان از مرگ در اروپای شرقی روایت شده است، به قرن یازدهم میلادی برمی‌گردد؛ برخی از مردم نگران بودند که اجساد در قالب هیولاهای خون‌آشام از گور بلند شوند و زندگی افراد عادی را به خطر بیندازد.

کشف اسکلت یک زن خون‌آشام

در این منطقه، کشف اجسادی که جمجمه ‌آن‌ها با میله آهنین یا تکه چوبی شکسته شده باشد،‌ غیرعادی نیست. مردم در آن دوره فکر می‌کردند این کار می‌تواند یکی از راه‌های مرگ همیشگی اجساد باشد.

در بخشی از نقاط این قاره، به ویژه در بین مردم «اسلاو»،‌ اعتقاد به وجود خون‌آشام‌ها به حدی گسترش پیدا کرده بود که وحشت شدیدی را در بین مردم رواج داده بود، حتی برخی از کسانی که مضون به خون‌آشام بودند در آن دوره اعدام شدند.

تحقیقات باستان‌شناسان درباره اکتشاف جسد دهکده «پین»‌ همچنان ادامه دارد.تحقیقات باستان‌شناسان درباره اکتشاف جسد دهکده «پین»‌ همچنان ادامه دارد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار