جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند

آیت‌الله جنتی: دولت سیزدهم ضمن دوری از اشرافیت اقدامات خوبی را انجام داد

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به گذشت یک سال از عمر دولت گفت: دولت اقدامات خوبی را در حوزه‌های مختلف انجام داد و با دوری از اشرافیت و حضور در بین مردم، رفتار مناسبی را از رئیس جمهور و اعضای دولت مشاهده کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در افتتاحیه دهمین اجلاسیه رسمی پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ضمن درود به روح مطهر امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و گرامیداشت اعضای فوت شده مجلس خبرگان گفت: پیاده روی اربعین در تاریخ بی نظیر است و محضر عشق مردم به حضرت اباعبداللهالحسین (ع) است. این مراسم به مرز و جغرافیا و قومیت محدود نیست.

 

وی افزود: دشمن در محور مقاومت از جمله سوریه شکست سختی خورده و می‌خواهد آن را با برهم زدن مراسم اربعین حسینی جبران کند و مسئولان باید با تلاش لازم و برگزاری هرچه باشکوه تر این مراسم، از این اقدام دشمنان جلوگیری کنند.

 

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه گروه‌های شیعی نباید بگذارند برخی اختلافات به این مراسم باشکوه ضربه بزند، اظهار کرد: از مردم عزیز عراق که با مهمان نوازی خود از زوار اباعبدالله علیه السلام پذیرایی می‌کنند، تشکر می‌کنم.

 

وی با اشاره به گذشت یک سال از عمر دولت سیزدهم بیان کرد: دولت اقدامات خوبی را در حوزه های مختلف انجام داد. با دوری از اشرافیت و حضور در بین مردم، رفتار مناسبی را از رئیس جمهور محترم و اعضای دولت مشاهده کردیم.

 

رئیس مجلس خبرگان با بیان اینکه مسئله اقتصاد و معیشت مردم، اولویت اول کشور است، گفت: دولت در این مدت ضمن اقدامات دیگر، چند اصلاح اقتصادی را آغاز کرد و به نتیجه رساند و تداوم این اصلاحات در زمینه های مختلف اقتصادی ازجمله مسائل بانکی، باید شتاب گیرد.

 

آیت‌الله جنتی با تاکید بر اینکه راه برطرف کردن مشکلات، توجه به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است، بیان کرد: رهبر انقلاب توصیه کردند که از شرطی کردن کشور جلوگیری شود و همه چیز را به مذاکرات گره نزنید. توجه به این توصیه، باعث دسترسی به نتایج بسیار خوبی شد. هرجا به توصیه‌های رهبر انقلاب توجه شد، موجب پیشرفت کشور شد و هرجا که این اتفاق نیفتاد، ضربه خوردیم. خداوند ان‌شاءالله ایشان را برای کشور ما حفظ بفرماید.

 

رئیس مجلس خبرگان در پایان با اشاره به نقش ولایت فقیه در حفظ کشور در فتنه ها و بحران ها ازجمله فتنه ۸۸ تصریح کرد: وجود حضرت آیت‌الله خامنه‌ای موجب حفظ کشور در بحران‌ها شده است. ولایت فقیه مسئله تازه ای نیست و در ادامه مسیر انبیاء و ائمه بزرگوار ماست./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر