قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

تاکید کرزی بر تقویت روابط دوجانبه ایران و افغانستان

رئیس جمهور اسبق افغانستان در دیدار سفیر تهران در کابل، ایران را دوست دیرینهٔ مردم افغانستان خواند و بر گسترش و تحکیم هرچه بیشتر روابط میان دو کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حامد کرزی»، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان امروز (سه‌شنبه 15 شهریور ) با بهادر امینیان سفیر ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار در مورد وضعیت جاری افغانستان و منطقه صحبت و تبادل نظر صورت گرفته است.

 

رئیس جمهور پیشین، ایران را دوست دیرینهٔ مردم افغانستان خواند و بر گسترش و تحکیم هرچه بیشتر روابط میان هردو کشور تاکید کرد.

 

این در حالی است که « قلندر عباد» وزیر بهداشت دولت موقت طالبان در راس هیاتی به ایران سفر کرده و با مقامات این کشور دیدار و گفتگو کرده است.

 

وزیر بهداشت طالبان در این سفر بر همکاری دو کشور در بخش خدمات درمانی تاکید کرده است.

 

عباد ارتقای ظرفیت و تقویت برنامه‌های آموزشی را یک امر مهم خوانده و خواهان همکاری ایران در بخش‌های تخصص و فوق تخصص گردید.

 

براساس این گزارش، هم‌چنان مقامات بهداشتی دو کشور بر همکاری‌های مشترک در بخش‌های مختلف درمانی در افغانستان بر اساس یک تفاهم‌نامه وعده همکاری دادند.

 

پیش از این نیز وزیر بهداشت دولت موقت طالبان در دیدار با بهادر امینیان، سفیر ایران در کابل بر لزوم تکمیل کار بیمارستان ولایت بامیان، آموزش پزشکان افغان در بخش سرطان، واردات دارو و استفاده از مراکز درمانی ایران تاکید کرده بود.

 

وزیر بهداشت افغانستان در این دیدار بر بهبود خدمات درمانی در افغانستان تاکید کرد و از ایران درخواست کرد تا با وزارت بهداشت همکاری کند.

 

طالبان پیش از این نیز خواستار بهبود روابط اقتصادی میان دو کشور ایران و افغانستان شده بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار