چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

وزیر کشور: ۶۰۰ هزار زائر از مرزها خارج شدند

وزیر کشور از خروج ۶۰۰ هزار نفر از هموطنانمان از کشور برای حضور در مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین خبر داد و گفت: خروج زائران از مرزهای غربی حالت روانی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور پیش از ظهر امروز در کارخانه ایران ترانسفو حاضر شد و علاوه بر حضور در جشن اشتغال 360 نفر نیروهای جدیدالورود به این شرکت، از نزدیک روند تولید این کارخانه را بررسی کرد.

 

وحیدی وزیر کشور در حاشیه در بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه این کارخانه عیناً جهش تولید را در دستور کار خود قرار داده و شاهد شکوفایی این مرکز هستیم.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه این کاخانه دارای شرکت‌های زیرمجموعه‌ زیادی است و توانسته نیاز کامل کشور را تامین کند، گفت: از سوی دیگر این شرکت علی‌رغم تحریم، توانسته صادرات خوبی هم داشته باشد و ارزآوری برای کشورمان داشته باشد.

 

وزیر کشور در ادامه به سفر خود به استان زنجان و همینطور با ابراز خرسندی از اقدامات خوبی که در استان زنجان در حال انجام است، گفت: به طور مثال کار خوب شهرداری برای طرح نهضت آسفالت در سطح شهر زنجان قابل تقدیر است و افزایش رضایت مردمی را داشته است.

 

 

وحیدی در ادامه گریزی به موضوع خروج زائران اربعین زد و گفت: خوشبختانه مرزها حالت روانی دارد و زائران بدون مشکل خاصی در حال خروج هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه تردد از مرزهای زمینی از نهایت امنیت برقرار هستند ادامه داد: آخرین آمار تا پایان دیشب 600 هزار نفر از هموطنانمان از کشورمان خارج شدند و همچنان به این آمار اضافه می‌شوند.

 

وزیر کشور در ادامه از ارسال تجهیزات 4 هزار و 700 تا 5 هزار موکب خبر داد و گفت: خوشبختانه مرزهای جدیدی هم بازگشایی شدند که پیشنهاد ما این است مردم از این مرزها استفاده کنند.

 

وی افزود: به طور مثال مرز خسروی و مرز تبرچین که پیشنهاد ما این است زوار حتماً از این مرزها استفاده کنند چرا که دمای هوا در این مرزها وضعیت بهتری دارند.

 

وحیدی با تاکید بر اینکه در مرزها هیچ‌گونه مشکلی نداریم، گفت: فقط تنها مشکلی که وجود دارد انتقال مردم افغانستان و پاکستان از مرز ایران به عراق کمی به سختی انجام می‌گیرد که البته رایزنی‌هایی شده که هرچه سریعتر این مشکل برطرف شود.

 

وی در پایان به مشکلات حمل و نقل‌های عمومی اشاره کرد و گفت: کمی در این زمینه با محدودیت مواجه هستیم که از هموطنانمان تقاضا داریم در صورت امکان با وسیله شخصی خود به مرزها منتقل شوند که خوشبختانه پارکینگ‌های خوبی در مرزها تعبیه شده است./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار