نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

هشدار روسیه به اتحادیه اروپا درباره کمک‌ نظامی به اوکراین

هشدار روسیه به اتحادیه اروپا درباره کمک‌ نظامی به اوکراین وزارت خارجه روسیه روز سه شنبه به اتحادیه اروپا درباره عواقب ادامه کمک‌های نظامی کشورهای عضو این اتحادیه به اوکراین هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که حمایت‌های غرب از کی‌یف و فشارهای آنها علیه مسکو ادامه دارد، روسیه درباره مواضع اتحادیه اروپا و تبعات آن ضد امنیت کل قاره هشدار داده است.

 

منابع رسانه‌ای از مسکو خبر دادند، وزارت خارجه روسیه که پیش از این بارها از همراهی کشورهای عضو اتحادیه اروپا با مواضع ضد روسی آمریکا در قبال بحران اوکراین انتقاد کرده بود، روز سه شنبه (امروز) بار دیگر در این باره اظهارنظر کرد.

 

به گزارش شبکه الجزیره، وزارت خارجه روسیه هشدار داد که اروپا درباره نتایج کمک نظامی به کی‌یف فکر نمی‌کند و در حال تلاش برای طولانی کردن این منازعه است.

 

این وزارتخانه خطاب به کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد، به دلیل اقدامات اتحادیه اروپا در اوکراین، امنیت کل قاره اروپا در خطر قرار گرفته است.

 

هشدار جدید مسکو به اتحادیه اروپا درباره تبعات کمک‌های نظامی به اوکراین در شرایطی انجام شده اخیرا مقام‌های ارشد اروپایی از قبیل «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان بر لزوم تداوم کمک‌های نظامی و تسلیحاتی به اوکراین صحبت کرده‌اند.

 

کشورهای عضو اتحادیه اروپا از زمان آغاز بحران اوکراین، همراستا با مواضع ضد روسی آمریکا عمل کرده و ضمن اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه، به کمک‌های نظامی، تسلیحاتی و اقتصادی همه جانبه از اوکراین روی آورده است.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ 24 فوریه 2022 (پنجم اسفند 1400) به ارتش این کشور دستور آغاز «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین را صادر کرد. این دستور چند روز بعد از اقدام مسکو در به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری «دونتستک» و «لوهانسک» در منطقه دونباس از اوکراین انجام شد.

 

رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته در اظهاراتی گفته بود: تراژدی کنونی نتیجه اقدامات رژیم نئونازی و ملی‌گراست که قدرت را در اوکراین در دست گرفت و خصومت‌ها را در دونباس آغاز کرد.

 

ولادیمیر پوتین با بیان اینکه همه تلاش‌های روسیه برای حل مسالمت‌آمیز مشکل با شکست مواجه شد، افزود: وظیفه روسیه است که به مردم دونباس کمک کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار