پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

حمله شدید استقلالی‌ها به داوری/ در به روی بانوان باز شد

هواداران استقلال به علت تصمیمات بحث‌برانگیز موعود بنیادی‌فر، علیه او شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۴۹۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر دو تیم استقلال و پیکان به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

پس از ممانعت از حضور برخی از بانوان استقلالی در نیمه اول بازی، درب شرقی به روی بانوان باز شد تا خانم‌هایی که پشت در ماندند، مجوز حضور در ورزشگاه آزادی را پیدا کنند.

در دقیقه ۴۶ مسابقه، ابوالفضل جلالی به علت آسیب‌دیدگی دقایقی به بیرون زمین رفت تا مصدومیتش برطرف شود. او پس از لحظاتی به زمین مسابقه بازگشت.

در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر دو تیم استقلال و پیکان به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

پس از ممانعت از حضور برخی از بانوان استقلالی در نیمه اول بازی، درب شرقی به روی بانوان باز شد تا خانم‌هایی که پشت در ماندند، مجوز حضور در ورزشگاه آزادی را پیدا کنند.

در دقیقه ۴۶ مسابقه، ابوالفضل جلالی به علت آسیب‌دیدگی دقایقی به بیرون زمین رفت تا مصدومیتش برطرف شود. او پس از لحظاتی به زمین مسابقه بازگشت.

هواداران استقلال به علت تصمیم‌های بحث‌برانگیز موعود بنیادی‌فر در دقایق مختلف بازی علیه تیم داوری شعار دادند و این در حالی بود که استقلالی‌ها نتوانسته بودند به حریف خود گل بزنند.

ساپینتو سرمربی استقلال در دقایق پایانی بازی با هیجان زیادی بازی را دنبال می‌کرد. او با انتقال نکات مد نظر خود به بازیکنانش، سعی داشت تا استقلالی‌ها به گل برتری دست پیدا کنند.

در دقیقه ۸۴ این دیدار، ‌ ارسلان مطهری بازیکن تیم فوتبال استقلال به میدان آمد. این بازیکن با وجود استقلالی نشدن کاوه رضایی و حضور در لیست خروجی آبی‌ها، در جمع شاگردان ساپینتو ماندنی شد و پس از حضور در زمین مسابقه، توسط هواداران استقلال تشویق شد./ صدآنلاین

کلمات کلیدی: استقلال پیکان
ارسال نظر