هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

پنتاگون: دوربین شناورهای ما بعد از توقیف توسط ایران مفقود شده است

پنتاگون: دوربین شناورهای ما بعد از توقیف توسط ایران مفقود شده است وزارت دفاع آمریکا مدعی شده دوربین‌های نصب‌شده روی ۲ شناور تجسسی نیروی دریایی آمریکا که هفته گذشته برای مدت کوتاهی توسط ایران توقیف شد مفقود شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۵۰۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «پات رایدر»، یکی از سخنگوهای وزارت دفاع آمریکا روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران مدعی شد که شناورهای اکتشافی بدون سرنشین آمریکا از فناوری‌هایی که به صورت تجاری در دسترس هستند استفاده می‌کنند و محتوی اطلاعات حساس نیستند.

نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز ۱۱ شهریورماه اعلام کرد ناوشکن جماران حین اجرای مأموریت برقراری امنیت و ایمنی کشتی‌رانی در دریایی سرخ با چندین شناور ویژه داده‌برداری کوچک که در مسیر کشتیرانی بین‌المللی رها بود مواجه شده و به منظور جلوگیری از وقوع حادثه و احتمال تصادف دریایی از کنترل کننده این نوع تجهیزات خواسته به این نوع رفتار و حرکت خاتمه داده و مسیر حرکت را تغییر بدهند.

نیروی دریایی ارتش گفته بعد از بی‌توجهی شناورهای آمریکایی به تذکرها برای جلوگیری از حوادث احتمالی تروریستی نسبت به کنترل و توقف شناورها اقدام نموده است.

پات رایدر روز سه‌شنبه گفت هنوز مشخص نیست که آیا دوربین‌های شناورهای آمریکایی در اختیار ایرانی‌ها است یا خیر. پایگاه المانیتور نوشته این اظهارات احتمال کنده شدن دوربین‌های این شناورها را باز نگاه می‌دارد.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که آمریکا هنوز به وعده خود برای بازگشت به برجام عمل نکرده و از فرصت مذاکرات وین جهت جبران نقض عهد گذشته استفاده نکرده است. رایدر در نشست خبری سه‌شنبه گفت: «ما این دو موضوع را به هم مرتبط نمی‌بینیم.»

آخرین دور مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه ۱۳ مردادماه تا ۱۷ مردادماه در شهر وین برگزا شد. برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال‌تایمز مدعی شده بود بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکارهای به‌روز‌شده‌ای در خصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.

جمهوری اسلامی ایران و آمریکا چند بار با واسطه‌گری اتحادیه اروپا پاسخ‌های خود به متن اتحادیه اروپا را رد و بدل کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار