ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

سفرا و رؤسای نمایندگی‌های تازه منصوب شده ایران در خارج از کشور

فرازنده،‌نادری، خوش هیکل آزاد و مشعلچی‌زاده اخیرا به عنوان سفرای جدید ایران در برلین، آتن، جاکارتا و الجزیره منصوب و «شرکت» هم به عنوان سرکنسول جدید ایران در مونیخ عهده‌دار این سمت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۵۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، چندی پیش و با پایان ماموریت تعدادی از سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور نفرات جدید جایگزین آنها شدند. دیپلمات‌های تازه منصوب شده پیش از عزیمت به محل مأموریت با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار کردند.

«محمود فرازنده»، «احمد نادری»، «محمد خوش هیکل آزاد»، «حسین مشعلچی زاده» و «رضا شرکت» از جمله دیپلمات‌هایی هستند که اخیرا عهده‌دار سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور شدند.

 

*فرازنده در برلین مستقر شد

پس از آنکه «علی ماجدی» سفیر سابق ایران در آلمان از سفرایی که مشمول قانون جدید عدم به کارگیری بازنشستگان شده بود اواخر آبان 1397 به تهران بازگشت، سفارتخانه ایران در برلین در سطح کاردار موقت اداره می‌شد و «علی‌اکبر دبیران» عهده‌دار این سمت بود تا اینکه بالاخره «محمود فرازنده» دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه که از ۱۳۹۶ عهده‌دار این سمت بود، پیش از سفر «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان به برلین رفت و سکان سفارت ایران در آلمان را برعهده گرفت

 

محمود فرازنده سمت‌هایی چون مدیرکل شرق آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، مدیرکل ساختمان و پشتیبانی وزارت امور خارجه، معاون مدیرکل طرح و برنامه وزارت امور خارجه، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا، معاون مدیرکل ترجمه وزارت امور خارجه، کارشناس سیاسی اداره کل آسیای دور و اقیانوسیه وزارت امور خارجه و کارشناس سیاسی اداره کل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه را در کارنامه کاری خود دارد.

 

 

*امیررضا شرکت سرکنسول جدید ایران در مونیخ

از سوی دیگر، «امیررضا شرکت» هم به عنوان سرکنسول جدید ایران در مونیخ و به جای «عبدالله نکونام قدیری» منصوب شده و قرار است برای تصدی این سمت در آینده نزدیک به مونیخ برود.

«امیررضا شرکت» پیش از این مشاور حسین جابری‌انصاری دستیار ویژه وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی بود و اخیرا هم در معاونت سیاسی وزارت خارجه مشغول به فعالیت است.

 

سفرای جدید یونان، الجزایر و اندونزی نیز 27 خرداد سال جاری با حسن روحانی رئیس جمهوری دیدار و ضمن ارائه گزارشی از وضعیت روابط ایران با کشورهای محل ماموریت خود در زمینه‌های مختلف، بر تلاش و جدیت در راستای توسعه مناسبات اقتصادی و همکاری های همه جانبه ایران با دیگر کشورها تاکید کردند.

 

*احمد نادری به آتن رفت

براساس این گزارش، «احمد نادری» سفیر جدید ایران در یونان به جای «مجید مطلبی شبستری» عهده‌دار این سمت شد و به آتن رفته است. مطلبی شبستری از سال 1394 عهده‌دار سفارت ایران در آتن بود.

 

*خوش هیکل‌آزاد سفیر ایران در جاکارتا شد

«محمد خوش هیکل آزاد» نیز سفیر ایران در اندونزی شد. دستیار مدیرکل آسیا و اقیانوسیه، مشاور معاون آسیا و اقیانوسیه، رئیس اداره اول جنوب شرق آسیا و معاون سفیر ایران در اندونزی از جمله سمت‌های خوش هیکل‌آزاد بوده است.او قرار است در آینده نزدیک به جای «ولی اله محمدی نصرآبادی» به عنوان سفیر ایران در جاکارتا مشغول به فعالیت شود.

 

*مشعلچی‌زاده راهی الجزیره می‌شود

«حسین مشعلچی‌زاده» معاون مدیرکل خاورمیانه عربی و شمال آفریقا هم به جای «رضا عامری» سفیر جدید ایران در الجزایر شد. رضا عامری از 20 آبان ماه 1393 عهده‌دار سفارت ایران در الجزیره بود.

 

مشعلچی‌زاده قرار است به زودی عازم محل ماموریت شود.

از سوی دیگر شنیده‌های خبرنگار فارس (+) حاکی از آن است که با پایان ماموریت «مهدی سنایی»‌ قرار است «کاظم جلالی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس راهی مسکو شود تا به عنوان سفیر جدید ایران در روسیه به فعالیت بپردازد.

در آخرین روزهای نخستین ماه سال جدید (30 فروردین ماه) نیز «بهرام قاسمی» سخنگوی سابق وزارت خارجه به پاریس رفت تا پس از حدود 9 ماه عهده‌دار سفارت ایران در فرانسه شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار