تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا

پرواز‌های چارتری نجف در ایام اربعین متوقف شد

پرواز‌های چارتری نجف در ایام اربعین متوقف شد عضو انجمن شرکت‌های هواپیمایی از توقف پرواز‌های چارتری نجف در بازه زمانی ۱۵ تا ۳۰ شهریور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۵۰۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رامین حمزه‌ای مدیرعامل یکی از شرکت‌های هواپیمایی در نشست خبری درباره وضعیت پروازهای اربعین گفت: این شرکت ۱۰ فروند هواپیمای فعال دارد که شامل یک فروند ایرباس ۳۰۰-۶۰۰، ۳ فروند ایرباس ۳۲۰، ۴ فروند آرجی و ۲ فروند فوکر ۱۰۰، دو فروند هواپیمای دیگر نیز طی ماه‌های آینده وارد ناوگان خواهد شد.

وی افزود: پس از تاکید رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ارزان و آسان بودن سفرهای اربعین این شرکت هواپیمایی از همان ابتدا با نرخ مصوب رفت و برگشت ۶ میلیون تومان موافقت کرد چون نگاه ما به پروازهای اربعین درآمدزایی نبود بلکه خدمت حداکثری به زائران امام حسین بود.

حمزه‌ای گفت: فروش بلیت‌های نجف از آژانس‌ها و همچنین پرواز چارتری در بازه زمانی ۱۵ تا ۳۰ شهریور حذف شد و فروش اینترنتی و حضوری را برای پروازهای اربعین آغاز کردیم.

عضو انجمن شرکت‌های هواپیمایی ادامه داد: تاکنون ۱۲ هزار و ۵۰۰ بلیت اربعین به فروش رفته که حدود ۷ هزار بلیت اینترنتی فروخته شد. پیش بینی می‌کنیم ۱۵ تا ۱۸ هزار زائر را در این ایام جابجا کنیم.

این مقام مسئول در صنعت هوانوردی با بیان اینکه پروازهای تهران – نجف از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی انجام می‌شود یادآور می‌شود. ۲ فروند از ایرباس‌های این ایرلاین در ترمینال سلام فرودگاه امام مستقر شده و از سیکل پروازهای خارجی حذف شد تا صرفاً به پروازهای نجف اختصاص یابد. همچنین تعدادی از مقاصد گردشگری خارجی را در بازه زمانی ۱۵ تا ۳۰ شهریور متوقف کردیم.

حمزه‌ای با بیان اینکه روزانه ۴ تا ۵ پرواز از طرف این شرکت هواپیمایی به نجف در این دو هفته انجام می‌شود گفت: این شرکت هواپیمایی کمترین تأخیر پروازی را داشته که متوسط آن کمتر از یک ساعت است.

وی نرخ مصوب پروازهای رفت و برگشت به نجف در ایام اربعین با قیمت ۶ میلیون تومان را نرخ سر به سر دانست و گفت: با این نرخ نه سود می‌کنیم و نه متضرر می‌شویم ولی بخش اعظم آن به خدمات فرودگاهی نجف که از گران‌ترین فرودگاه‌های دنیا است اختصاص می‌یابد.

عضو انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد: این شرکت هواپیمایی بدهی به فرودگاه نجف ندارد.

وی با بیان اینکه پروازهای داخلی این شرکت هواپیمایی همگی سیستمی بوده و پرواز چارتری از پروازهای داخلی حذف شده افزود: این ایرلاین جزو شرکت‌های سودده بوده و میزان سود آن در صورت‌های مالی شرکت گزارش شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار