ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴ تقویم آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۵ اعلام معرفی شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴ هشدار مهم هواشناسی برای جنوب کشور؛ وزش باد شدید در مناطق ساحلی و فراساحلی

دستگیری ۹ نفر از مدیران سابق و کارکنان شهرداری بندرعباس

دادستان مرکز استان هرمزگان از دستگیری دو نفر از مدیران سابق و هفت نفر از کارکنان شهرداری بندرعباس به اتهام اختلاس، کلاهبرداری و تعدی به اموال دولتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 07
کد خبر: ۱۵۰۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان اعلام کرد: در پی گزارش حراست شهرداری بندرعباس مبنی بر اختلاس، کلاهبرداری و تعدی به اموال دولتی در سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس، به دستور مقام قضایی عوامل پلیس امنیت اقتصادی استان نسبت به دستگیری ۷ نفر از کارکنان شهرداری و ۲ نفر از مدیران سابق سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس اقدام نمودند.

علیرضا احمدی منش خاطر نشان کرد: در روند تحقیقات قضایی مشخص شده است که متهمین از طریق ارتکاب جرایمی چون انعقاد قراردادهای صوری با بازیکنان تیم های فوتبال ساحلی و بسکتبال شهرداری بندرعباس، انتقال وجوه به حساب غیر، ترک تشریفات قانونی در خصوص انعقاد قرارداد با شرکت ها و فروشگاه های خصوصی، اجاره تابلوهای تبلیغاتی تلویزیون شهری، ارائه فاکتورهای صوری و انجام تهاتر بدون مجوز، وجوه قابل ملاحظه ای را اختلاس نموده اند.

وی در ادامه افزود: در خصوص متهمین دستگیر شده قرار تأمین کیفری صادر شده است و رسیدگی قضایی به منظور شناسایی ابعاد دیگر این پرونده و دستگیری سایر متهمان همچنان ادامه دارد که با تکمیل روند تحقیقات، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

دادستان مرکز استان هرمزگان در ادامه با بیان اینکه مبارزه بی امان دستگاه قضایی با مظاهر فساد با جدیت و قاطعیت ادامه می‌یابد، تصریح کرد: پرونده‌های مبارزه با فساد به صورت ویژه در دبیرخانه مدیریت پرونده‌های مهم دادگستری هرمزگان، تحت نظارت مدیریت ارشد قضایی استان قرار دارد و تا حصول نتیجه نهایی پیگیری می‌شوند.

وی همچنین با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضاییه در این خصوص، خاطر نشان کرد: فساد اقتصادی را به هیچ وجه برنمی تابیم و با اخلالگران این حوزه قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار