قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

جوکار: تلاش می‌کنیم انتخابات ۱۴۰۲ با قانون جدید برگزار شود

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس گفت: با توجه به اینکه اسفند سال آینده انتخابات مجلس برگزار خواهد شد، تلاش می‌کنیم هر چه زودتر بررسی این طرح در مجلس به اتمام برسد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 08
کد خبر: ۱۵۰۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، درباره آخرین وضعیت اصلاح قانون انتخابات، اظهار داشت: در حال حاضر طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستورکار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهاست.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث‌های تخصصی و کارشناسی درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در کمیسیون شوراها در حال انجام است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به شرایط زمانی و از آنجایی که اسفند سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی را داریم، تلاش می‌کنیم هر چه زودتر بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به اتمام برسد و این طرح در دستورکار صحن مجلس قرار گیرد.

جوکار ادامه داد: تا این لحظه چند ماده از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در کمیسیون شوراها بررسی و تصویب شده و بررسی چند ماده از این طرح باقی مانده است. تلاش ما این است که انتخابات سال آینده با قانون جدید برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه اصلاح حوزه‌های انتخابیه هم بحثی جداست که در دستورکار داریم، گفت: بر اساس اصل ۶۴ قانون اساسی، پس از هر ده سال با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آن‌ها باید حداکثر ۲۰ نماینده به تعداد نمایندگان اضافه شود که دو دوره است این اتفاق نیفتاده و باید ۴۰ نماینده به تعداد نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی اضافه شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع در کارگروه‌های تخصصی بررسی شده است و سپس باید در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مورد بحث و بررسی قرار گیرد و پس از تصویب در کمیسیون، آماده بررسی در صحن علنی مجلس می‌شود. در صورتی که این موضوع در صحن مجلس رأی بیاورد، ۴۰ نماینده به تعداد نمایندگان فعلی مجلس اضافه می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار