ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

جوکار: تلاش می‌کنیم انتخابات ۱۴۰۲ با قانون جدید برگزار شود

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس گفت: با توجه به اینکه اسفند سال آینده انتخابات مجلس برگزار خواهد شد، تلاش می‌کنیم هر چه زودتر بررسی این طرح در مجلس به اتمام برسد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 08
کد خبر: ۱۵۰۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، درباره آخرین وضعیت اصلاح قانون انتخابات، اظهار داشت: در حال حاضر طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستورکار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهاست.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث‌های تخصصی و کارشناسی درباره اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در کمیسیون شوراها در حال انجام است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به شرایط زمانی و از آنجایی که اسفند سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی را داریم، تلاش می‌کنیم هر چه زودتر بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به اتمام برسد و این طرح در دستورکار صحن مجلس قرار گیرد.

جوکار ادامه داد: تا این لحظه چند ماده از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در کمیسیون شوراها بررسی و تصویب شده و بررسی چند ماده از این طرح باقی مانده است. تلاش ما این است که انتخابات سال آینده با قانون جدید برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه اصلاح حوزه‌های انتخابیه هم بحثی جداست که در دستورکار داریم، گفت: بر اساس اصل ۶۴ قانون اساسی، پس از هر ده سال با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آن‌ها باید حداکثر ۲۰ نماینده به تعداد نمایندگان اضافه شود که دو دوره است این اتفاق نیفتاده و باید ۴۰ نماینده به تعداد نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی اضافه شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع در کارگروه‌های تخصصی بررسی شده است و سپس باید در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مورد بحث و بررسی قرار گیرد و پس از تصویب در کمیسیون، آماده بررسی در صحن علنی مجلس می‌شود. در صورتی که این موضوع در صحن مجلس رأی بیاورد، ۴۰ نماینده به تعداد نمایندگان فعلی مجلس اضافه می‌شود./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار