ولایتی به دبیرکل حزب‌الله: ایران در مقابله با هر تهدید خارجی آماده است مقدم فر: مذاکره با زورگویی فرق دارد/ موضوع مذاکرات فقط هسته‌ای است بازدید سرلشکر موسوی از پایگاه موشکی سپاه موسویان: مذاکره مستقیم ایران و آمریکا شانس توافق را افزایش می‌دهد سردار کوثری: توانمندی موشکی و مسائل منطقه‌ای به آمریکا ربطی ندارد مأموریت موفق پهپاد ایران در آب‌های بین‌المللی پزشکیان: هزینه‌های واقعی مردم برای درمان بیش از ارقامی است که به‌صورت رسمی اعلام می‌شود وزیر اطلاعات: در برخورد با مواجب بگیران دشمنان موفقیت خوبی به دست آوردیم فردا استعلام مدارک متقاضیان انتخابات میاندوره‌ای مجلس اعلام می‌شود شمخانی: برای هر وضعیتی آماده‌ایم ١٨٨ نفر از کنشگران اصلی اغتشاشات در یزد دستگیر شدند مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: سپاه توانست در شرایط سخت و بحرانی همواره در کنار مردم قرار بگیرد هدیه رهبر انقلاب به همسر شهیدی که انگشت و انگشتر شهیدش را ربودند وزیر اطلاعات: دشمن به‌دنبال تسخیر شهری بود طباطبایی: دولت به هرگونه ابهام در زمینه مشخصات جان‌باختگان حوادث اخیر رسیدگی می‌کند

وزیر کشور: عراق با تسریع عبور زائران از مرز موافقت کرد

وزیر کشور گفت: سرعت دادن به عبور زوار ایرانی از مرز جزو موارد مورد بحث با طرف عراقی بود در همین راستا از دوستان عراقی خواستیم دراین امر تسریع شود که موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 08
کد خبر: ۱۵۰۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور که امروز پنجشنبه 17 شهریور برای تسهیل عبورزائران به کشور عراق سفر کرده بود و دیدارهایی را با مسئولان عراقی داشت درمورد اقدامات انجام شده گفت: مسئولین عراقی همکاری خوبی با ما داشتند اما برای رفع مشکلات ایجاد شده به عراق آمدیم، دو ملاقات با وزیر کشور انجام شد و دیداری هم با نخست وزیر عراق انجام خواهد شد.

 

وی در مورد موضوعات مورد بحث نیز، اظهار داشت: سرعت دادن به عبور زوار ایرانی از مرز یکی از مطالبات ما بود، چرا که از مرز ایران زائران به سرعت عبور می‌کنند ولی گاهی اوقات به خاطر سیستم های طرف مقابل که معطلی بیشتری دارند در مرز عراق با مشکل مواجه هستیم، در همین راستا از دوستان خواستیم تسریع کنند که موافقت کردند تا راهکاری پیدا کنیم و طبق آن، کار با سرعت بیشتری پیگیری شود.

 

وزیر کشور تشریح کرد: مسئله دوم به آنسوی مرزها برمی‌گردد، چراکه وقتی از مرز ما عبور می‌کردند، بعضا وسیله نقلیه مناسبی برای انتقال زوار وجود نداشت، برای حل مشکل قرار شد اتوبوس‌های ما بتوانند از مرز عبور کنند و در مواقعی که طرف مقابل وسیله نقلیه ندارد، ما بتوانیم با استفاده از خودروهای خود مردم را به اولین مرکز تجمعی منتقل کنیم تا زوار از آنجا منتقل شوند که این را نیز قبول کردند.

 

وحیدی در مورد خروج اتباع مقیم ایران نیز گفت: طرف مقابل راهکار ارئه شده از جانب ما را پذیرفت تا مشکل اتباع بیگانه حل شود.

 

وی درباره انتقال زوار سایر کشورها از مرزهای زمینی ایران نیز افزود: مشکلاتی ایجاد شده بود، چرا که قبلا قرار بر این بود از طریق هوایی و کشور خودشان به عراق بروند، طرف مقابل قبول کرد براساس مجوزهایی که از ایران صادر می‌شود، ترانزیت زوار انجام شود.

 

وزیر کشور گفت: راجع‌به گرانی های برخی وسایل حمل و نقل، قرار بر این شد تذکراتی را در این مورد بدهند و مسائلی از این دست که مشکلاتی برای زوار ایجاد کرده بود، مطرح شد و مقامات عراقی قول دادند تا مشکلات حل شود./ فارس

ارسال نظر