قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟

نحوه اجرای رتبه بندی معلمان / چگونگی ارزیابی رتبه بندی معلمان

محمد وحیدی، نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه موضوع بسیار مهمی در فضای مجازی وجود دارد که آن هم ارزیابی معلمان است، اظهار کرد: در گذشته نیز اعلام کردیم که ارزیابی معلمان در طرح رتبه‌بندی توسط افراد خارج از آموزش و پرورش انجام نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
نحوه اجرای رتبه بندی معلمان / چگونگی ارزیابی رتبه بندی معلمان

به گزارش راهبرد معاصر، وی با بیان اینکه گروه‌های ارزیاب که در بیرون هستند نباید این طرح را با دیگر طرح ها که از آن به عنوان بازاری برای ایجاد اشتغال استفاده می کنند، اشتباه بگیرند، تصریح کرد: متاسفانه معمولا افرادی از بیرون به جریان‌های ارزیابی کارکنان دولت ورود پیدا کرده و مشکلاتی ایجاد می کنند که این فرآیند خلاف قانون و خلاف طرح رتبه‌بندی است.

 

وی تأکید کرد: نباید مکانیسم به سمتی برود که برخی از افراد با سوء استفاده از فضای رتبه‌بندی، بازار کار در کافی نت‌ها ایجاد کنند که این اشتغال نیز نقش کاذب به خود بگیرد.

 

وحیدی با اشاره به اینکه در کمیسیون آموزش مجلس نسبت به این موضوع حساسیت پیش آمده است، ادامه داد: در حال حاضر معلمان مدارک خود را بارگذاری می‌کنند و ما نیز برای اجرای هرچه بهتر این طرح از تمام توانِ خود در بحث نظارت قانونی استفاده خواهیم کرد./ ساناپرس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۷
0
0
باعرض سلام ادب وخدا قوت بفرماید که حکایت همکاران فرهنگی که جانباز حالت اشتغال دارند چه شد که نه علی الحساب گرفتن ونه رتبه بندی شدن بعد از ۲۵ سال این رسمش نیست
پرطرفدارترین اخبار