پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

شناسایی ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور

وزارت بهداشت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند که ۱۹۶ نفر از آن‌ها بستری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده‌اند و ۱۹۶ نفر از آنها بستری شده‌اند که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۷۸۱ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته ۱۷ استان بدون مرگ و میر کرونایی بوده‌اند و ۷ استان نیز، فقط یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته‌اند؛ همچنین خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۷۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۶۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و این در حالیست که تا کنون ۵۳ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۷۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۳۹ هزار و ۵۸۶ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۷۲۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۶ هزار و ۱۸۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۴۹۵ دُز رسید. ضمن اینکه در شبانه روز گذشته ۱۱ هزار و ۱۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار