شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

سفر زمینی اربعین کنسل شد

رئیس ستاد مرکزی اربعین از منتفی شدن سفر زمینی اربعین خبر داد و گفت: برای سفر‌های هوایی هیچ ممنوعیتی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 09
کد خبر: ۱۵۰۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین عصر امروز(جمعه 18 شهریور) در گفت‌وگوی تلویزیونی در تشریح آخرین وضعیت مرزها اظهار داشت: با توجه به بررسی و بازدید هوایی و زمینی از مرز چذابه، الحمدلله مشکل تراکم و ازدحام جمعیت نداریم و میزان مراجعات کاهش پیدا کرده است.

وی با درخواست از زائران برای مراجعه نکردن به پایانه‌های مرزی، افزود: مشکلی که در اینجا وجود دارد اعتراض جدی و فراوان زائران حاضر است که در آن سوی مرز وسیله حمل و نقل جهت انتقال به عتبات کم و بر همین اساس قیمت ها چندین برابر افزایش داشته است؛ تلاش‌های ما هم در ارسال وسایل نقلیه نتوانسته است تمامی مشکل انتقال زائران را حل کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: عزیزانی هم که در پایانه چذابه حضور دارند، با توجه به اطلاعی که از وضعیت آن سوی مرز دارند، تصمیم به بازگشت گرفته‌اند، لذا توصیه می‌کنیم عزیزان به مرزها مراجعه نکنند.

میراحمدی درباره کسانی که بلیت تهیه کرده‌اند نیز، گفت: سفر عزیزان برای زیارت اربعین منتفی است، به جز سفرهای هوایی که برای آن هیچ ممنوعیتی قائل نشدیم؛ البته در داخل عراق مشکلات مختلفی وجود دارد و از نجف هم از ما درخواست شده تا آب آشامیدنی ارسال کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان خاطرنشان کرد: توصیه اکید ما این است که زائران از سفر خود منصرف شوند؛ اگر شرایط تغییر کند طی 48 ساعت آینده اطلاع‌رسانی می‌شود، فکر نمی‌کنم بدون اینکه این مسائل حل شود بتوانیم مجوز حرکت عزیزان را صادر کنیم./ فارس

ارسال نظر