حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

واکنش ایران به اقدام آمریکا در تحریم چند‌باره وزارت اطلاعات ایران

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم‌کردن تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گفت: «اعلام حمایت فوری آمریکا از اتهام واهی دولت آلبانی به ایران و اقدام سریع بعدی واشنگتن در تحریم مجدد وزارت اطلاعات، به‌خوبی یک سناریوی طراحی‌شده علیه ایران است.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم چندباره وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و وزیر این وزارتخانه را شدیداً محکوم کرد.

 

کنعانی با اشاره به اینکه این برچسب جدید تحریمی نیز همچون تحریم‌های غیرقانونی قبلی آمریکا علیه وزارت اطلاعات، هرگز نخواهد توانست کوچکترین خللی در عزم خدمتگزاران امنیت مردم ایران در این نهاد سرافراز ایجاد کند، افزود: اعلام حمایت فوری آمریکا از اتهام واهی دولت آلبانی به جمهوری اسلامی ایران و اقدام سریع بعدی واشنگتن در تحریم مجدد و مکرر وزارت و وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران با توسل به همان اتهام واهی و اثبات‌نشده، به‌خوبی گویای آن است که طراح این سناریو نه دولت آلبانی، بلکه دولت آمریکاست و تیرانا قربانی سناریوی طراحی‌شده واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران شده است.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: آمریکا سالهاست که میزبانی از یک فرقه نشان‌دار تروریستی را بر دولت و ملت آلبانی تحمیل کرده و ضمن حمایت همه‌جانبه، آنها را در حوزه سایبری آموزش داده و مجهز نموده است و این سازمان جنایت‌پیشه کماکان به‌عنوان یکی از ابزارهای آمریکا در اجرای اقدامات تروریستی، حملات سایبری و جنگ روانی علیه دولت و ملت ایران ایفاء نقش کرده و می‌کند.

 

کنعانی تأکید کرد: میزبانی دولت آلبانی از فرقه‌ای تروریستی و اقدام دولت آمریکا در حمایت و استفاده ابزاری از فرقه‌ای که دستش به خون بیش از 17 هزار دولتمرد و شهروند ایرانی آلوده است، مصداق بارز حمایت سازمان‌یافته از تروریست‌ها علیه دولت و ملت ایران است و جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل از تمامی ظرفیت‌ها برای احقاق حقوق مردم ایران و دفاع از خود در برابر این توطئه‌های شوم استفاده خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار