وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تذکر لاوروف به دبیرکل سازمان ملل درباره وظایفش

وزیر امور خارجه روسیه بر وظیفه آمریکا و دبیر کل سازمان ملل برای تضمین شرکت همه هیاتهای اعزامی کشورها در نشستهای مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 11
کد خبر: ۱۵۰۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در یک مصاحبه یادآور شد، آمریکا و آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل موظف به تضمین شرکت همه هیاتهای اعزامی به سازمان ملل در نشستهای مجمع عمومی هستند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لاوروف در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا برای هیات اعزامی روسیه به این رویداد روادید صادر کرده است یا خیر گفت: «آمریکایی ها وظایفی دارند دبیر کل سازمان ملل موظف شرکت همه هیاتهای اعزامی در رویدادهای این سازمان از جمله در نشستهای مجمع عمومی سازمان ملل را تضمین کند.»

 

پیشتر آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا گفته بودئ، سفارت روسیه در ایالات متحده آمریکا از وزارت امور خارجه آمریکا درخواست صدور روادید برای سفر لاوروف و دیگر اعضای هیات اعزامی روسیه به مجمع عمومی سازمان ملل را مطرح کرده است.

 

لاوروف تاکید کرد از همکارانش خواسته است هنوز به طور رسمی به آمریکا یادآوری نکنند، هیات روسیه برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل نیاز به روادید دارد و هنوز زمان باقی مانده است.

 

هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل از ۱۳ سپتامبر در مقر سازمان ملل در نیویورک گشایش می یابد. بر طبق برنامه ریزی، مناظرات عمومی مجموع عمومی قرار است در ۲۰ سپتامبر آغاز شوند. واشنگتن تا امروز همچنان برای هیات روسییه و خبرنگاران همراهی کننده آن روادید صادر نکرده است.

 

وزیر خارجه روسیه گفت: «هنوز زمان باقی است. من به همکارانم گفتم که دیگر نیازی به یادآوری نیست.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار