اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

ایجاد جایگاه سیار برای سوخت‌رسانی به زائران اربعین

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: ۱۸ جایگاه سیار برای سوخت‌رسانی به زائران اربعین پیش‌بینی‌شده که هم برای خودروهای دیزلی و هم بنزینی ایجادشده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 11
کد خبر: ۱۵۰۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر جلیل سالاری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در گام اول آنچه که تکلیف شده مربوط به خودروهای عمومی بوده است، گفت: در بحث تاکسی‌های فرسوده نیز موضوعاتی مطرح شده است.

وی با بیان اینکه با افزایش کارمزد جایگاه‌های سی ان جی، تمام ظرفیت جایگاه‌های سی ان جی را فعال کنیم ادامه داد: باید ۳۰ تا ۳۴ میلیون لیتر معادل بنزین در مصرف سی ان جی ظرفیت وجود دارد که باید فعال شود. مدیریت مصرف انرژی در کشور باید از روش‌های جایگزین استفاده کنیم.

معاون وزیر نفت افزود: خودروهای فرسوده در دهه ۸۰ جایگزین می‌شدند و شرط اسقاط برای واردات خودرو نیز مطرح شده بود. اکنون نیز در ناوگان خودمان برای نوسازی خودروها وارد شده‌ایم. در حمل و نقل عمومی نیز مواردی مطرح شده تا طرح جایگزینی اتفاق بیافتد که هم در مسائل زیست محیطی و هم کاهش مصرف سوخت مؤثر است. در خودروسازی نیز باید به سمت تولید خودروهای استاندارد برویم.

وی گفت: در سال ۸۶ سهمیه‌بندی بنزین انجام شد و تغییر در سهمیه آزاد متغیر بوده و با توجه به شرایط تغییر کرده است. کارت سوخت جایگاه‌ها نیز وجود دارد و کسی رغبتی به استفاده از کارت سوخت شخصی برای استفاده از بنزین آزاد ندارد. با توجه به اختلاف قیمتی که با کشورهای همسایه داریم قاچاق سوخت اتفاق می‌افتد.

وی تاکید کرد: تغییری در قیمت وجود ندارد و بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ و بنزنی آزاد ۳ هزار تومان است. قیمت بنزین در تبصره ۱۴ قانون بودجه مشخص شده و هر ماه نیز در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود و روال سوخت‌گیری مانند گذشته ادامه دارد.

وی گفت: ۱۸ جایگاه سیار برای سوخت‌رسانی به زائران اربعین پیش‌بینی‌شده که هم برای خودروهای دیزلی و هم بنزینی ایجادشده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: در مسیر جا به جایی زائرین در انبارهای سوخت افزایش ظرفیت پیش‌بینی‌شده و در مسیرهای پرترافیک سطح دسترسی را افزایش داده‌ایم. با وجود ازدحام جمعیت اما مشکلی در تأمین سوخت وجود ندارد. بین ۵ تا ۷ هزار لیتر به سهمیه سوخت خودروهای دیزلی اضافه شده که در هر مرحله می‌توانند تا ۴۰۰ لیتر سوخت‌گیری کنند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار