وحید بهرامپور، کارشناس معارف دینی در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

زیارت اربعین، تجلی همدلی مردم در زمان ظهور

وحید بهرامپور، کارشناس معارف دینی با بیان اینکه زیارت اربعین صحنه و تجلی ایام بعد از ظهور ولی‌عصر (عج) است، گفت: فتنه‌انگیزی دشمنان اسلام برای کاهش حضور مردم در اربعین حسینی نشانه متقنی از آنچه علما از اربعین می‌گویند و آن را مقدمه ظهور می‌خوانند، است.
وحید بهرامپور؛ کارشناس معارف دینی
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۳۸۱

زیارت اربعین، تجلی همدلی مردم در زمان ظهور

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ عاشقان و دلدادگان سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) عزم سفر کرده و به عشق زیارت تربت پاک آن حضرت قدم در راهی گذاشته اند که به فرموده امام صادق(ع) برای هر قدمش هزار حسنه در نظر گرفته شده است؛ تا در همایشی جهانی گردهم آیند و مقدمات ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) را فراهم کنند.

 

حجت الاسلام وحید بهرامپور، کارشناس معارف دینی در گفت و گو با «راهبرد معاصر» درباره آثار و برکات پیاده روی اربعین گفت: اربعین از مواهب الهی به شمار می رود که اتحاد، برادری و برابری امت اسلامی را افزایش می دهد. این سنت حسنه از قدیم بخشی از برنامه های مردم عراق بوده است. زیارت امام حسین (ع) و کمک به زائران در روایات اسلامی ازجمله موضوعاتی است که سبب تقرب به خداوند متعال می شود؛ از این رو مردم عراق توجه خاصی به برگزاری اربعین حسینی دارند.

مدیریت اربعین، الهی و نشانه ای برای زمینه سازی استقرار حاکمیت ولی خدا بر روی زمین و نابودی ستمگران و دشمنان است


وی افزود: در روایات دینی گریه بر امام حسین (ع) ثواب دارد، به همین خاطر تأکید شده است انبیای الهی بر مصیبت عاشورا گریه کرده اند، به طوری که این موضوع  بخشی از مسلمات شیعه و سنی به شمار می رود که حضرت آدم، ابراهیم و زکریا  بر آن حضرت و وقایع عاشورا گریسته اند. زیارت امام حسین (ع) در ایام و مناسبت های متفاوت نوعی از بندگی خدا یا باز کردن مسیر برای بندگی خدا به شمار می رود.

 
این کارشناس معارف دینی درباره عظمت راهپیمایی اربعین عنوان کرد: بعد گذشت قرن ها از برگزاری نخستین اربعین حسینی می توان گفت، این سنت حسنه ذخیره بزرگی از معنویت برای انسان ها ایجاد کرده است، به طوری که در آخرالزمان به شکل عجیبی به نمایش گذاشته می شود. با توجه به اینکه پیاده روی اربعین محصول مدیریت خودجوش مردم است و هیچ کشور و ارگانی آن را مدیریت نمی کند، چنین عظمتی از عجایب به شمار می رود.

 

بهرامپور تصریح کرد: مدیریت اربعین، الهی و نشانه ای برای زمینه سازی استقرار حاکمیت ولی خدا بر روی زمین و نابودی ستمگران و دشمنان است.

 

وی عنوان کرد: در مدل مدیریت حرکت بزرگی همچون راهپیمایی اربعین تاکنون نمونه ای در دنیا ارائه نشده است، به طوری که می توان گفت در این مراسم از ضعیف ترین افراد به لحاظ مالی تا غنی ترین و ثروتمندان در کنار هم با اخلاص برای زوار امام (ع) از آنچه دارند هزینه می کنند، بدون آنکه نگران از دست رفتن مال خود باشند.

 

این استاد معارف دینی اربعین را نمونه ای از سخاوت اهل ایمان معرفی کرد و گفت: اربعین عامل ایجاد اتحاد میان مسلمانان و فرصتی برای نشان دادن سخاوت و گذشت مؤمنان و مسلمانان است. اربعین نفسانیات را از بین می برد و جایی برای منیت باقی نمی گذارد. هنگامی که دو فرد محبوب مشترکی داشته باشند به آن سمت می شتابند، بدون نگرانی از خطر و اربعین تجلی محبوب مشترک است.

 

وی تصریح کرد: تمامی کسانی که در مراسم پیاده روی اربعین حاضر می شوند در ذهن خود فقط به این موضوع فکر می کنند باید به امام حسین (ع) خدمت کنند، لذا به دلیل اینکه در میدان عمل منیت از بین می رود، با طیب خاطر از هم حمایت می کنند.


بهرامپور اربعین را نمونه کوچکی از ایام بعد از ظهور ولی عصر (عج) خواند و گفت: اربعین تابلوی کمرنگ از همدلی مردم در زمان ظهور حضرت حجت است. قطعاً فتنه انگیزی دشمنان اسلام برای کاهش حضور مردم در اربعین حسینی نشانه متقنی از آنچه که علما از اربعین می گویند و آن را مقدمه ظهور می خوانند، است. اربعین صحنه کوچکی از مدیریت آخرالزمان است؛ آخرالزمانی که با ظهور منجی عالم بشریت جهان پر از عدل و داد می شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار