واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

موگرینی از پیوستن ۷ کشور دیگر به اینستکس خبر داد

مسئول سیاست خارجی اروپا خبر داد که علاوه بر سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان، ۷ کشور اروپایی دیگر نیز قرار است به سازوکار مالی اینستکس بپیوندند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه در وبلاگ شخصی خود با اشاره به اینکه سازوکار اینستکس عملیاتی شده است، نوشت:« ما به همراه سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان این سازوکار را راه‌اندازی کردیم و هفت کشور اروپایی دیگر نیز قرار است به آن بپیوندند. ما همچنین روز جمعه کمیسیون مشترک برجام را برگزار کردیم که همواره برای تضمین اجرای این توافق تلاش می‌کند.»

 

پیشتر اتریش، بلژیک، فنلاند، هلند، اسلوونی، اسپانیا و سوئد اعلام کردند که با انگلیس، فرانسه و آلمان همکاری می کنند تا کانال هایی را برای تسهیل تجارت و معاملات مالی با ایران ایجاد کنند.

 

کمیسیون مشترک برجام با حضور نمایندگان طرف‌های توافق روز جمعه در وین، پایتخت اتریش برگزار شد و شرکت کنندگان در بیانیه پایانی خود بار دیگر تائید کردند که برجام همچنان یک عنصر کلیدی در ساختار جهانی عدم اشاعه به شمار می‌آید که بر اساس قطعنامه 2231 به اتفاق آرا مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار