رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

اسماعیلی: رئیس‌جمهور به نیویورک سفر خواهد کرد

اسماعیلی: رئیس‌جمهور به نیویورک سفر خواهد کرد رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور از سفر آیت‌الله رئیسی به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلی رییس‌دفتر رییس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران گفت: سفر آقای رییس‌جمهور به ازبکستان یک سفر چند وجهی است که ابتدا دیدار دوجانبه با مقامات ازبکستان و بر اساس قواعد سفرهای دیپلماتیک، ملاقات‌های دو رییس‌جمهور و وزرای محترم هیات همراه انجام خواهد گرفت.

 

وی افزود: جلسات کمیسیون مشترک دو کشور برگزار می‌شود و حدود 18 سند و تفاهم‌نامه همکاری بین ایران و ازبکستان امضا خواهد شد.

 

رییس‌دفتر رییس‌جمهور بیان کرد: بُعد دیگر سفر ملاقات‌ها دوجانبه با سران کشورهای حاضر در این اجلاس است؛ دیدارهایی اعم از دیدار با روسای جمهور روسیه، چین، هند و سایر کشورهایی که در اجلاس شانگهای حضور خواهند داشت.

 

اسماعیلی بیان کرد: دیگر بُعد سفر اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی شانگهای است که به‌عنوان سازمان مهم منطقه‌ای و بین المللی مطرح است و دایره شمول آن کشورهای بزرگ و متعددی هستند و همکاری‌های منطقه‌ای می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد ما داشته باشد.

 

وی گفت: علاوه بر این به لحاظ اینکه کلیات فرایند عضویت ایران در شانگهای سال قبل به تصویب رسیده بود، امسال هم سند عضویت ایران که به تصویب دولت رسیده، مصوبه هیات دولت و سندهای 49 گانه مربوط به عضویت ما به تصویب دولت رسید. سند اصلی توسط وزیر خارجه و وزاری خارجه عضو این سازمان به امضا می‌رسد و این موفقیت خوبی برای ایران در این سفر خواهد بود.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره سفر رییسی به نیویورک و سازمان ملل گفت: آقای رییس‌جمهور قصد سفر به نیویورک را دارند و در زمان مشخص اطلاع‌رسانی خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار