ضربه دستگاه اطلاعاتی ایران به اسرائیل + جزییات  رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌های شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود سخنگوی دولت: موضوع اتباع مجاز را از اتباع غیرمجاز تفکیک می‌کنم / توجه دولت بر این است که اتباع غیرمجاز را به کشورشان برگرداند پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد

رئیس‌جمهور: توجه به نخبگان فقط با حرف و سخن تحقق نمی‌‌یابد

رئیس جمهور گفت: توجه به نخبگان فقط با حرف و سخن تحقق نمی‌‌یابد و باید نیازهای معیشتی و شغلی آنها را نیز تامین کنیم تا زمینه خدمت و فعالیت آنها در کشور تسهیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر،آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیات دولت با اشاره به افتخارات بزرگ علمی در دانشگاه‌های کشور، تبیین این اقدامات و دستاوردها را برای امیدآفرینی در جامعه به ویژه در میان قشر نخبگانی ضروری دانست و از همه دستگاه‌های اجرایی کشور بویژه نهادهای تبلیغاتی و رسانه‌ای خواست با بیان واقعیات این پیشرفت‌ها و همچنین معرفی چهره‌های موفق در کشور، دشمن را در رسیدن به اهداف خود در ناامید کردن جامعه ناکام گذاشته و جامعه نخبگانی را بیش از پیش امیدوار کنند.

 

رئیس جمهور در عین حال بر تامین نیازها و مطالبات نخبگان و دانشگاهیان تاکید کرد و گفت: توجه به نخبگان فقط با حرف و سخن تحقق نمی‌‌یابد و باید نیازهای معیشتی و شغلی آنها را نیز تامین کنیم تا زمینه خدمت و فعالیت آنها در کشور تسهیل شود.

 

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و آثار تربیتی زیارت، زیارت اربعین را انسان‌ساز و زمینه‌ساز شکل‌دهی جامعه تراز اسلامی دانست و یکبار دیگر از تلاش‌های همه کسانی که در برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم عظیم جهانی مشارکت داشته‌اند، تجلیل و قدردانی کرد.

 

رئیسی به حضور میلیونی زائران در مراسم پیاده‌روی اربعین امسال اشاره کرد و به دستگاه‌های مسئول ماموریت داد تمهیدات و پیش‌بینی‌های لازم برای تسهیل تردد و بازگشت زائران به کشور را در نظر گیرند.

 

رئیس جمهور همچنین با اشاره به استقبال گسترده هر ساله مردمی از زیارت امام رضا (ع) در ایام شهادت آن حضرت در ۲۸ صفر، به معاون اول رئیس جمهور ماموریت داد با تشکیل جلسه شورای زیارت، پیش‌بینی‌های لازم برای تسهیل حضور زائران رضوی را نیز انجام دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار