تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید

رئیس‌جمهور: علی‌رغم تحریم‌ها و تهدیدها، شاهد اشتیاق کشورها برای همکاری با ایران هستیم

آیت‌الله رئیسی گفت: علی‌رغم اینکه دشمنان فکر می‌کردند با تحریم‌ها و تهدیدها می‌توانند ایران را در انزوا قرار دهند، امروز اشتیاق کشورهای منطقه برای همکاری با کشورمان را می‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، بامداد امروز شنبه ۲۶ شهریورماه پس از بازگشت از سفر ازبکستان و شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان شانگهای، در مورد دستاوردهای این سفر گفت: در راستای تقویت سیاست همسایگی، همه‌جانبه‌گرایی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، توجه به همسایگان و کشورهای منطقه و همکاری‌های آسیایی، سفر به ازبکستان انجام شد و با این نگاه چند اقدام صورت گرفت.

 

رئیسی بیان کرد: اقدام اول دیدار دوجانبه با رئیس جمهور کشور میزبان بود؛ بیش از ۲۰ سال مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران به ازبکستان سفر نداشتند و این متقابلا نیز این صدق می‌کرد. خوشبختانه دیدار با رئیس جمهور ازبکستان بسیار مفید بود.

 

وی ادامه داد: دیدارهای دوجانبه نیز با سران کشورهای شانگهای که در این اجلاس شرکت کرده بودند صورت گرفت و بیش از ۱۰ دیدار انجام شد که در این دیدارها مسائل دوجانبه و ارتباطات تجاری و اقتصادی مطرح شد.

 

رئیس جمهور اظهار کرد: بخش سوم نیز سخنرانی در اجلاس شانگهای بود و در این جلسه اعلام رسمی عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای انجام شد. این مسئله فرصتی بزرگی را در زمینه اقتصادی برای کشورمان فراهم می‌کند.

 

رئیسی افزود: خوشبختانه امروز در بازار کشورهای همسایه و منطقه اوراسیا اشتیاق زیادی به تولیدات کشورمان وجود دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد. علی رغم اینکه دشمنان فکر می‌کردند با تحریم‌ها و تهدیدها می‌توانند ایران را در انزوا قرار دهند، امروز اشتیاق کشورهای منطقه برای همکاری با کشورمان را می‌بینیم.

 

رئیس‌جمهور در پایان بیان کرد: امیدوارم آنچه در این سفر انجام شد، زمینه برای گام‌های آینده در جهت توسعه و تقویت سیاست همسایگی و فعالیت‌های اقتصادی در منطقه باشد تا بتوانیم در نشست‌های بعدی گام‌هایی در جهت توسعه روابط در تمامی زمینه‌ها بین ایران و کشورهای همسایه برداریم‌./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار