تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

درخواست کوچکی‌نژاد از قوه قضائیه برای برخورد با دروغ‌پردازی برخی رسانه‌ها در ماجرای مهسا امینی

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: درخواست ما از قوه قضائیه این است که اجازه ندهد برخی رسانه‌ها مسائل کشور را مثل همین موضوع خانم امینی با دروغ‌گویی و وارونه سازی در اختیار مخاطب قرار دهند و افکار عمومی را نسبت به آنچه اتفاق افتاده است جور دیگری جهت دهی کنند. قوه قضائیه باید محکم و جدی با این دروغ‌گویی برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به فضاسازی علیه نظام به دنبال قتل خانم مهسا امینی گفت: فوت خانم مهسا امینی موجب تاسف و تاثر همگان شد و درگذشت هر فردی در هر جامعه‌ای اندوه همگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به دنبال دارد؛ چه خانم امینی باشد چه فرد دیگری.

 

وی افزود: به دنبال فوت خانم امینی ما شاهد فضاسازی‌های ضدانقلاب و همین طور اصلاح‌طلبان در داخل علیه مجموعه نظام بودیم که این رفتار واقعا جفا در حق نظام جمهوری اسلامی است.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از رسانه‌های ضدانقلاب که انتظاری نیست، این رسانه‌ها معمولا با دروغ‌پردازی از وقایع به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. اما دروغ‌گویی برخی رسانه‌های داخلی جای تعجب دارد.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: ‌دستگاه‌های مسوول مخصوصا قوه قضائیه باید نسبت به این دروغ‌پردازی‌ها حساس باشند و اجازه ندهند واقعیت ماجرا پشت دروغ‌پردازی برخی رسانه‌ها پنهان بماند. درخواست ما از قوه قضائیه این است که اجازه ندهد برخی رسانه‌ها مسائل کشور را مثل همین موضوع خانم امینی با دروغ‌گویی و وارونه سازی در اختیار مخاطب قرار دهند و افکار عمومی را نسبت به آنچه اتفاق افتاده است جور دیگری جهت دهی کنند. قوه قضائیه باید محکم و جدی با این دروغ‌گویی برخورد کند.

 

وی افزود: فعالیت اصلاح‌طلبان هم در این مسئله جای سوال دارد. سوال من از اصلاح‌طلبان که درباره فوت خانم امینی بیانیه صادر می‌کنند این است که چرا وقتی شهردار اسبق اصلاح‌طلبان با گلوله همسرش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به قتل رساند، واکنشی نشان ندادند و بیانیه صادر نکردند.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مورد آقای نجفی اصلاح‌طلبان نه تنها بیانیه صادر نکردند بلکه این فرد در جلسات و نشست‌های آنها همواره حضور دارد./فارس

ارسال نظر