اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

درخواست کوچکی‌نژاد از قوه قضائیه برای برخورد با دروغ‌پردازی برخی رسانه‌ها در ماجرای مهسا امینی

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: درخواست ما از قوه قضائیه این است که اجازه ندهد برخی رسانه‌ها مسائل کشور را مثل همین موضوع خانم امینی با دروغ‌گویی و وارونه سازی در اختیار مخاطب قرار دهند و افکار عمومی را نسبت به آنچه اتفاق افتاده است جور دیگری جهت دهی کنند. قوه قضائیه باید محکم و جدی با این دروغ‌گویی برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به فضاسازی علیه نظام به دنبال قتل خانم مهسا امینی گفت: فوت خانم مهسا امینی موجب تاسف و تاثر همگان شد و درگذشت هر فردی در هر جامعه‌ای اندوه همگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به دنبال دارد؛ چه خانم امینی باشد چه فرد دیگری.

 

وی افزود: به دنبال فوت خانم امینی ما شاهد فضاسازی‌های ضدانقلاب و همین طور اصلاح‌طلبان در داخل علیه مجموعه نظام بودیم که این رفتار واقعا جفا در حق نظام جمهوری اسلامی است.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از رسانه‌های ضدانقلاب که انتظاری نیست، این رسانه‌ها معمولا با دروغ‌پردازی از وقایع به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. اما دروغ‌گویی برخی رسانه‌های داخلی جای تعجب دارد.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: ‌دستگاه‌های مسوول مخصوصا قوه قضائیه باید نسبت به این دروغ‌پردازی‌ها حساس باشند و اجازه ندهند واقعیت ماجرا پشت دروغ‌پردازی برخی رسانه‌ها پنهان بماند. درخواست ما از قوه قضائیه این است که اجازه ندهد برخی رسانه‌ها مسائل کشور را مثل همین موضوع خانم امینی با دروغ‌گویی و وارونه سازی در اختیار مخاطب قرار دهند و افکار عمومی را نسبت به آنچه اتفاق افتاده است جور دیگری جهت دهی کنند. قوه قضائیه باید محکم و جدی با این دروغ‌گویی برخورد کند.

 

وی افزود: فعالیت اصلاح‌طلبان هم در این مسئله جای سوال دارد. سوال من از اصلاح‌طلبان که درباره فوت خانم امینی بیانیه صادر می‌کنند این است که چرا وقتی شهردار اسبق اصلاح‌طلبان با گلوله همسرش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به قتل رساند، واکنشی نشان ندادند و بیانیه صادر نکردند.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مورد آقای نجفی اصلاح‌طلبان نه تنها بیانیه صادر نکردند بلکه این فرد در جلسات و نشست‌های آنها همواره حضور دارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار