قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

درخواست آلمان برای حذف روسیه و بلاروس از یورو ۲۰۲۴

درخواست آلمان برای حذف روسیه و بلاروس از یورو ۲۰۲۴ وزیر کشور آلمان خواستار ممنوعیت حضور تیم‌های ملی فوتبال روسیه و بلاروس در جام ملت‌های ۲۰۲۴ شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر نشریه اشپیگل در گزارشی مدعی شد که نانسی فیزر، وزیر کشور آلمان در نامه‌ای به الکساندر چفرین، رئیس اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) خواستار محرومیت تیم‌های ملی روسیه و بلاروس از یورو ۲۰۲۴ شده است.

براساس برنامه قبلی، آلمان قرار است در سال ۲۰۲۴ از این رویداد میزبانی کند هرچند آلمان غربی پیش از اتحاد دوباره آلمان، در سال ۱۹۸۸ از جام ملت‌های اروپا میزبانی کرده بود.

در فاصله سه هفته تا قرعه‌کشی مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۴ در فرانکفورت، نامه وزیر کشور آلمان به این موضوع اشاره کرده که باتوجه به محرومیت روسیه از رقابت‌های بین‌المللی، این کشور به همراه بلاروس از یورو ۲۰۲۴ نیز محروم شود.

گفته می‌شود که فیزر با این استدلال که بلاروس تاکنون هرگز به یک تورنمنت بزرگ صعود نکرده و رقابت‌های خانگی خود در لیگ ملت‌های اروپا را در صربستان و بدون حضور تماشاگران برگزار کرده است، باید از تمام رقابت‌های بین‌المللی فوتبال محروم شود زیرا «دولت این کشور یکی از حامیان اصلی روسیه» در عملیات نظامی جاری مسکو در اوکراین است.

همچنین، وزیر کشور آلمان در ادامه نامه اضافه کرده که یوفا باید مقامات روسیه و بلاروس را از «هیئت‌های تاثیرگذار در بدنه فدراسیون‌های بین‌المللی ورزشی حذف کند.»

این در حالی است که نشریه اتلتیک در گزارشی مدعی شده که یوفا این نامه را دریافت کرده و در زمان مقتضی به آن پاسخ خواهد داد.

درخواست آلمان از یوفا به موازات درخواست آندری پاولکو، رئیس اتحادیه فوتبال اوکراین مبنی بر حذف روسیه از مراسم قرعه کشی مرحله گروهی یورو ۲۰۲۴ ارسال شده است.

فدراسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا) و یوفا پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، تمام‌ تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه را از رقابت‌های بین‌المللی فوتبال محروم کردند.

در پی این تصمیم که با توصیه کمیته بین‌المللی المپیک اتخاذ شد، تیم ملی فوتبال روسیه از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و همچنین یورو ۲۰۲۲ که با قهرمانی انگلیس به پایان رسید، کنار گذاشته شد.

یوفا به تازگی اعلام کرد که درباره حضور روسیه در مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۴ هنوز تصمیمی نگرفته است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار