عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تحریم ۵۵ مقام کانادا از سوی روسیه

وزارت خارجه روسیه در اقدامی متقابل اعلام کرد که مسکو ۵۵ تبعه دیگر کانادا را نیز به لیست تحریم های خود اضافه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه روسیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای از اعمال تحریم هایی علیه ۵۵ نفر از اتباع کشور کانادا خبر داد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است که افرادی که امروز به لیست تحریم های جدید مسکو اضافه شده اند، از مقامات نظامی و سیاسی کانادا هستند.

بر اساس تحریم های جدید، این مقامات کانادا دیگر نمی توانند به روسیه وارد شوند.

وزارت امور خارجه روسیه ۱۵ مرداد ماه هم از اعمال تحریم علیه ۶۲ تبعه کانادا در واکنش به تحریم هایی که پیش از این کانادا علیه روسیه وضع کرده بود، خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرده بود که اتباع کانادایی که نام آنها به فهرست تحریم‌ های روسیه اضافه شده حق ورود به خاک این کشور را نخواهند داشت.

کانادا پیش از این با اعمال محدودیت‌هایی علیه روسیه، ۲۹ خبرنگار و ۱۵ مجموعه از جمله خبرگزاری اسپوتنیک، شبکه تلویزیونی راشاتودی و چند رسانه دیگر روس را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده بود.

وزارت امور خارجه کانادا همچنین از گسترش دامنه تحریم ها علیه مسکو به دلیل نزاع در اوکراین خبر داده بود.

لازم به ذکر است که در مارس ۲۰۲۲، دولت روسیه فهرستی از کشورهای خارجی و مناطقی که اقدامات غیردوستانه علیه روسیه انجام می‌دهند را تصویب کرد. ۴۸ کشور همچون استرالیا، آلبانی، آندورا، بریتانیا، تمام کشورهای اتحادیه اروپا، ایسلند، کانادا، لیختن اشتاین، میکرونزی، موناکو، نیوزیلند، نروژ، کره، سن مارینو، مقدونیه شمالی، سنگاپور، آمریکا، تایوان، اوکراین، مونته نگرو، سوئیس و ژاپن در این فهرست قرار دارند.

عملیات نظامی ویژه روسیه در خاک اوکراین اوایل اسفند سال گذشته آغاز شده و علیرغم کمک های همه‌ جانبه آمریکا و کشورهای غربی به ارتش اوکراین، پیشروی ارتش روسیه در مناطق شرقی اوکراین همچنان ادامه دارد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده