انتقاد صریح لوپن از تحریم‌های پاریس علیه روسیه-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

انتقاد صریح لوپن از تحریم‌های پاریس علیه روسیه

رهبر جناح راست افراطی فرانسه سیاست دولت کشورش در اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را «نامناسب و بی ملاحظه» خواند و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی «تجمع ملی» فرانسه، تصمیم دولت پاریس در اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در سال جاری میلادی را محکوم کرده و آن را ناشی از «قضاوت ضعیف» دولت پاریس در شرایط جهش قیمت‌های انرژی خواند.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، لوپن گفت،‌ دولت فرانسه تحت تاثیر تشنج آفرینی اتحادیه اروپا پیرامون جنگ اوکراین قرار گرفت و اقدام به اعمال تحریم‌های «نامناسب و بی ملاحظه» علیه روسیه کرد.

 

پاریس به سیاست اتحادیه اروپا در اعمال تحریم‌های هر چه سخت‌تر علیه روسیه به دلیل عملیات نظامی ویژه آن در اوکراین پیوست. این تحریم‌ها با این وجود تاثیر معکوس بر خود اروپایی‌ها گذاشته وباعث متوقف شدن صادارت یک خط لوله مهم انتقال گاز روسیه به اروپا و در نتیجه جهش در قیمت‌های برق و گاز و تشدید تورم در قاره اروپا شدند.

 

لوپن در ادامه تاکید کرد، بحران فعلی مربوط به قیمت‌های برق در فرانسه نتیجه مستقیم تصمیم دولت پاریس برای کنار گذاشتن برق هسته‌ای بعد از وقوع فاجعه هسته‌ای «فوکوشیما» در ژاپن است.

 

فرانسه پس از وقوع فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در اثر سونامی در ژاپن،‌ همراستا با چند کشور دیگر اروپا نظیر آلمان، به تدریج اقدام به تعطیل کردن نیروگاه‌های برق هسته‌ای خود و در پیش گرفتن مسیر تولید انرژی سبز کرد و در این روند گذار به انرژی گاز متکی بوده است.

 

بخش عمده‌ای از گاز مصرفی در اروپا نیز با خرید گاز از روسیه تامین می‌شود اما انتقال گاز روسیه به اروپا پس از مشکلاتی که تحریمهای غرب برای توربین خط لوله انتقال گاز «نورد استریم 1» ایجاد کرد کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر