مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

سرلشکر موسوی: ارتش مأموریت خود را به نحو احسن انجام داده است

فرمانده کل ارتش گفت: حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران یعنی اینکه ارتش مأموریت خود را با کمک ملت و سایر نیرو‌های مسلح به بهترین نحو انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه بیستمین دوره رزم مقدماتی دانشجویان دانشگاه‌های افسری آجا که صبح امروز (دوشنبه) در مرکز آموزش شهدای ۰۱ نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: پیشاپیش هفته دفاع مقدس را که یادآور روز‌های حماسه و خون است، گرامی می‌داریم.

 

سرلشکر موسوی افزود: به شهدای دفاع مقدس درود می‌فرستیم و آن روز‌هایی را که برای آزادی‌خواهان و حق‌طلبان دنیا که الگو و سرمشق‌آفرین است، گرامی می‌داریم.

 

فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به حضور افسرانی از «فراجا» در این دوره آموزشی عنوان کرد: امسال هم توفیق حضور جمعی از فراجا را در میان افسران ارتش داریم؛ فراجا یکی از بخش‌های خدوم، پرکار، سودمند و مفید برای ملت عزیز است.

 

وی ادامه داد: کارکنان فراجا به‌عنوان مدافعان امنیت و نظم اجتماعی، در جای جای این مملکت مشغول به خدمت به مردم هستند و ما قدردان این عزیزان هستیم.

 

امیر موسوی سپس با اشاره به خدمات و تلاش‌های سخت و شبانه‌روزی نیرو‌های کشوری و لشکری در ایام اربعین گفت: امسال حرکت بزرگ شبانه‌روزی را که ده‌ها برابر سال‌های گذشته در آن خدمت‌رسانی شد در عرصه اربعین حسینی شاهد بودیم که جای قدردانی و تشکر دارد.

 

وی بیان کرد: ارتش جمهوری اسلامی برابر قانون اساسی، مأموریت پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی نظام جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و شما افسران و فرماندهان آینده، چنین ارتشی هستید و آماده‌اید این مأموریت بسیار مهم و حیاتی را به بهترین نحو ممکن به انجام برسانید.

 

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: تاریخ گواه است که پیشینیان ما با تمام توان و با توکل به خدا، بار سنگین مسئولیت خطیر پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی را برعهده گرفتند و در هشت سال دفاع مقدس از آن سربلند بیرون آمدند.

 

سرلشکر موسوی افزود: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس، هر روز بالنده‌تر، قوی‌تر و مقتدر‌تر به پیش می‌رود؛ این نظام، پرچم استقلال کشورمان را در جهان برافراشته کرده و تاکنون اجازه کوچکترین اقدامی را علیه استقلال کشور به دشمن نداده است.

 

وی ادامه داد: با وجود تمامی تهدیدات و اقدامات خصمانه و جنگ تحمیلی هشت ساله و تهدیدات پس از آن از سوی دشمنان انقلاب اسلامی، حتی یک وجب از خاک پاک این کشور به دشمنان واگذار نشد و همان‌طور که تمامیت ارضی این کشور تاکنون حفظ شده است از این به بعد هم حفظ خواهد شد.

 

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران اسلامی یعنی اینکه ارتش مأموریت خود را با کمک ملت و سایر نیرو‌های مسلح به بهترین نحو انجام داده و ارتش امروز سربلند است.

 

امیر موسوی عنوان کرد: گذشتگان شما در زمین، هوا و دریا جنگیدند و پایمردی کردند تا این پرچم برافراشته بماند و ملت بزرگ ایران سرافراز و سربلند مسیر تعالی و افتخار خود را طی کنند.

 

وی گفت: بیش از ۴۸ هزار نفر از مردان ارتش جمهوری اسلامی ایران لباس شهادت را پوشیدند و ده‌ها هزار نفر نیز به افتخار جانبازی رسیدند و مابقی نیز از جوانان، پیشکسوتان، شاغلان و بازنشستگان بر سر پیمان خود با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و منتظرند تا با دستور فرمانده معظم کل قوا با پای سر، انجام وظیفه کنند.

 

فرمانده کل ارتش بیان کرد: کارکنان خدوم ارتش در همین لحظه و در تمام ساعات شبانه‌روز در زمین و آسمان ایران عزیز و عمق دریاها، از مرز‌های زمینی، شرق، غرب و جنوب و شمال کشور تا مدار ۲۰ درجه در آب‌های آزاد مشغول پاسداری از این کشور هستند.

 

سرلشکر موسوی خطاب به افسران حاضر در میدان اظهار داشت: شما لباس پاسداری تمامیت ارضی و استقلال جمهوری اسلامی را بر تن کرده‌اید و پوشیدن لباس سربازی ارتش اسلام، مبارکتان باد.

 

وی عنوان کرد: ایمان و فداکاری و شجاعت و ازخودگذشتگی پیش‌نیاز پا گذاشتن در این عرصه نورانی است که شما برگزیدگان این مرز و بوم با غیرت و حمیت در این عرصه پر افتخار پا گذاشتید.

 

فرمانده کل ارتش در پایان گفت: لازم می‌دانم یک بار دیگر در این مراسم عهدی را که منسوب به حضرت امیرالمومنین (ع) است، برای شما عزیزان تکرار کنم که ان‌شاءالله تا لحظه شهادت در قلب و جان ما حل شود؛ «ای مالک! من و تو هر دو سربازیم و چه نیکوست که عمرمان بر خاک و خون میدان نبرد به پایان برسد و فردای قیامت در پیشگاه خداوند بزرگ، گلگون‌کفن و سپیدروی محشور شویم؛ ان‌شاءالله»./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر