بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

دستگیری مادر شوهر یزدی که گوشی عروس 46 ساله اش را هک کرد

با هماهنگی مرجع قضائی، متهمه که مادرشوهر خانواده بود به این پلیس احضار و پس از بررسی پرونده مشخص شد که وی با توجه به خصومت شخصی با عروسش که قبلاً در شکایتی منجر به محکومیت او شده بود، ضمن این اقدام قصد انتقام از او را داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، رییس پلیس فتای یزد گفت: مادر شوهر یزدی که با هدف انتقام گیری نسبت به هک کردن اطلاعات و سو استفاده از گوشی همراه عروسش اقدام کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

 

 سرهنگ «مرتضی ابوطالبی» با اشاره به اقدامات انجام شده و در دستور کار پلیس فتای استان در راستای تأمین امنیت و حراست از حریم خصوصی شهروندان، اظهار کرد: به دنبال شکایت خانمی ۴۶ ساله مبنی بر این‌که گوشی وی توسط شخصی ناشناس هک شده و تمام اطلاعات خصوصی از جمله پیام‌ها، یادداشت‌ها و اطلاعات کارت‌های بانکی وی به سرقت رفته، پرونده به طور ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

 

وی افزود: با هماهنگی مرجع قضائی، متهمه که مادرشوهر خانواده بود به این پلیس احضار و پس از بررسی پرونده مشخص شد که وی با توجه به خصومت شخصی با عروسش که قبلاً در شکایتی منجر به محکومیت او شده بود، ضمن این اقدام قصد انتقام از او را داشته است.

 

رئیس پلیس فتا یزد گفت: بعد از کشف واقعیت از سوی کارشناسان پلیس فتای استان و مشخص شدن متهم، پرونده برای تحقیقات تکمیلی و صدور رأی نهایی به دادسرا ارسال شده است.

 

ابوطالبی در پایان بر هوشیاری در ارتباط با دیگران و مواظبت از امکانات شخصی به خصوص در فضای مجاری تاکید کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار