دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

سود کلان صهیونیستها از ادامه جنگ در اوکراین

رسانه‌های صهیونیست از انعقاد دو قرارداد یک میلیارد دلاری برای تامین پهپادهای جنگ اوکراین از سوی شرکت‌های اسرائیلی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند که صنعت هوانوردی رژیم صهیونیستی به سود غیرمنتظره‌ای از وضعیت اوکراین رسیده است؛ این موضوع پس از آن مشخص شد که پهپادها نقشی مهم در درگیری‌های نظامی کی‌یف-مسکو ایفا کردند.

 

پایگاه خبری «روسیا الیوم» به نقل از رسانه‌های صهیونیست نوشت که طی روزهای اخیر شرکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی دو قرارداد برای تامین پهپادهایی به ارزش مجموع یک میلیارد دلار (۶۰۰ میلیون و ۴۰۰ میلیون) بدون ذکر طرف‌های درگیر امضا کرده است.

 

پیش از این روزنامه «تایمز اسرائیل» گزارش داده بود که یک شرکت اسرائیلی در زمینه صنایع دفاعی، بدون تایید کابینه تل‌آویو و با میانجی‌گری لهستان، سامانه‌های شناسایی و عملیات ضدپهپاد را در اختیار اوکراین قرار داده است.

 

این در حالی است که همین رسانه، قبلاً مدعی شده بود که کابینه تل‌آویو به دلیل «روابط خاص» خود با فدراسیون روسیه، با تامین سیستم‌های دفاعی تهاجمی و پیشرفته برای اوکراین مخالف است و کمکش به کی‌یف به ارسال کلاه ایمنی، لباس‌های حفاظتی و دارو محدود می‌شود.

 

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو و اعتراض علیه لاپید را افزایش داد.

 

اخیراً وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است.

 

در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه جاری (۲۷ ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد که منابع عبری گزارش دادند این سفر نتیجه مثبتی در برنداشته است. تلاش‌های تل‌آویو برای عادی‌کردن روابطش با مسکو ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده