نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

چین خواستار رفع تنش اتمی میان روسیه و غرب شد

چین خواستار رفع تنش اتمی میان روسیه و غرب شد در پی تشدید تنش ها میان مسکو و کشورها غربی، سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار توجه به نگرانی‌های امنیتی همه طرف‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تنش‌های مسکو و غرب بر سر اوکراین ادامه دارد، سخنگوی وزارت خارجه چین درباره شدت گرفتن این تنش‌ها اظهارنظر کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روز چهارشنبه (امروز) خود در پکن، با سوالی درباره تشدید تنش روسیه و کشورهای غربی و تاکید ولادیمیر پوتین بر باج گیری اتمی غرب مواجه شد.

 

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام بسیج نظامی محدود، گفت کشورهای غربی به‌دنبال تضعیف، تجزیه و نابودی کامل روسیه هستند اما روسیه هم دارای سلاح اتمی است و از هر ابزاری برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

 

ولادیمیر پوتین با هشدار درباره رویکرد روس‌هراسانه کشورهای غربی گفت: «غرب از تمام خطوط قرمز عبور کرد و سیاستمداران غیرمسئول در مورد تامین سلاح و تجهیزات تهاجمی به اوکراین برای حمله به خاک روسیه صحبت می‌کنند. غرب با استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه روسیه، باج‌گیری اتمی می‌کند».

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به این سوال اعلام کرد، «همه طرف‌ها» وارد گفت‌و‌گو و مشورت شوند و راهی برای رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی همه طرف‌ها پیدا کنند.

 

وانگ ون‌بین در جمع خبرنگاران حاضر در نشست خبری در وزارت خارجه چین در پکن افزود، موضع چین در قبال اوکراین، روشن و ثابت است.

 

اظهارنظر این مقام چینی در شرایطی مطرح شده که پکن بارها از همه طرف‌ها در درگیری اوکراین خواسته که با گفت‌و‌گو این موضوع را حل کنند و همزمان از مواضع غرب انتقاد کرده است.

 

بر همین اساس، «گنگ شوانگ» معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنش‌ها در اوکراین پمپاژ سلاح و مهمات از سوی کشورهای غربی به اوکراین را همانند هیزم در آتش جنگ خواند.

 

این مقام ارشد پکن افزود: «ارسال تسلیحات غربی به اوکراین هیچ کمکی به حصول صلح نمی‌کند و خطرات امنیتی زیادی هم برای اوکراین و هم کل منطقه دارد». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار