صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک سخنگوی وزارت خارجه: پیام عراقچی به فواد حسین ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا نداشت واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند

اوکراین مدعی حذف روسیه از یورو ۲۰۲۴ شد

اوکراین مدعی حذف روسیه از یورو ۲۰۲۴ شد مقامات اتحادیه فوتبال اوکراین در ادامه ادعاهای خود، مدعی شدند که از اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) روسیه را از جام ملت‌های ۲۰۲۴ اروپا محروم خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر  مقامات فوتبال اوکراین مدعی شده‌اند که تیم ملی فوتبال مردان روسیه از یورو ۲۰۲۴ محروم خواهد شد.

ادعاهای مقامات اوکراین در حالی مطرح شده که یوفا در نشست کمیته اجرایی این نهاد که سه‌شنبه هفته آینده در کرواسی برگزار می‌شود، به طور رسمی درباره این موضوع بحث خواهد کرد.

به‌دنبال آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه به توصیه کمیته بین‌المللی المپیک از تمامی رقابت‌های بین‌المللی تحت مدیریت یوفا و فیفا محروم شدند.

این تحریم‌ها بدان معنا بود که روسیه از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که حدود دو ماه تا آغاز آن باقی‌مانده، کنار گذاشته شود.

یوفا از آن زمان محرومیت روسیه را تا فصل ۲۰۲۲-۲۰۲۳ تمدید کرد اما احتمال حضور این تیم در یورو ۲۰۲۴ را هم رد نکرد.

در آستانه قرعه‌کشی مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۴ که قرار است در فرانکفورت برگزار شود، یوفا برای حذف روسیه از این قرعه‌کشی، از سوی اوکراین و آلمان تحت فشار زیادی قرار گرفته است.

آندری پاولکو، رئیس اتحادیه فوتبال اوکراین، در پستی در فضای مجازی مدعی شد: تورنمنتی در کار نیست که روسیه خود را برای آن آماده کند. آنها دست کم تا سال ۲۰۲۴ نمی‌توانند در تورنمنت‌های بین‌المللی حضور داشته باشند.

پیامی که به طور ضمنی حاکی از آن است که روسیه از جام ملت‌های ۲۰۲۴ اروپا محروم شده است.

جام ملت‌های اروپا قرار است از ۱۴ ژوئن تا ۱۴ جولای ۲۰۲۴(۲۵خرداد تا ۲۴ تیر ۱۴۰۳) به میزبانی ۱۰ شهر آلمان برگزار شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار