غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام

لغو قبولی داوطلبانی که معدل اشتباه درج کرده باشند

به گفته معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش متقاضیان کنکور سراسری چنانچه معدل خود را اشتباه در زمان ثبت نام کنکور درج کرده باشند قبولی آن‌ها لغو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر حسن مروتی در خصوص تغییر رشته و یا انتقال پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری، گفت: تغییر رشته و انتقال بر اساس ضوابط و آیین‌نامه‌های مربوطه توسط دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی انجام می‌شود و سازمان سنجش آموزش کشور در این زمینه نقشی ندارد.

وی افزود: تا پایان نیم سال اول تحصیلی کارنامه محرمانه‌ای برای دانشگاه‌ها ارسال خواهد شد که در این کارنامه کدرشته محل‌هایی که داوطلبان پذیرفته شده در آن‌ها دارای نمره قبولی هستند اعلام می‌شود و دانشگاه‌ها بر این اساس و حسب ضوابط و آیین‌نامه‌های مصوب می‌توانند در این خصوص اقدام لازم را انجام دهند.

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در مورد اشتباه در انتخاب رشته توسط داوطلبان گفت: همانگونه که پیش از این اعلام شده بود داوطلبان باید با نهایت دقت نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند و فرصت مشاهده و ویرایش چند باره انتخاب رشته در بازه زمانی مشخص نیز برای داوطلبان فراهم بوده است لذا اقدامی درخصوص بررسی موارد اشتباه در تعیین رشته انجام نخواهد شد، اما پذیرفته شدگان می­توانند پس از ثبت نام و شروع به تحصیل طبق ضوابط دانشگاه‌ها در مورد تغییر رشته و جابجایی پیگیری کنند.

مروتی در خصوص تناقض معدل در پذیرفته‌شدگان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز گفت: پذیرش این دسته از داوطلبان بر اساس سوابق تحصیلی یعنی معدل دیپلم شامل معدل کتبی برای داوطلبان دوره نظری و یا معدل کل برای داوطلبان کار و دانش و فنی حرفه‌ای صورت گرفته و به این داوطلبان تأکید شده بود که در درج معدل خود دقت کنند.

وی ادامه داد: وضعیت تحصیلی این دسته از پذیرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام توسط دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و چنانچه داوطلبی در درج معدل اشتباه کرده باشد و با معدل صحیح همچنان نمره قبولی داشته باشد پذیرفته می‌شود و اگر با این معدل نمره قبولی را کسب نکند قبولی وی لغو می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار