آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

کلاس های درس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا اطلاع ثانوی مجازی شد

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کلاس های آموزشی این دانشگاه تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر سید حسن قدسی پور گفت: براساس مشورت و رایزنی با جمعی از اعضای هیات علمی و هیات رئیسه دانشگاه و درخواست خانواده ها ، تصمیم گرفته شد کلاس های آموزشی تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار شود.

وی درباره مشکل اینترنت و قطع و وصل شدن آن افزود: در حال پیگیری افزایش سرعت اینترنت و رفع مشکلات موجود هستیم. با این حال، در صورت وجود مشکل و مطابق سنوات گذشته کلاس ها ضبط شده و دانشجویان می‌توانند از آنها استفاده کنند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر درخصوص برخی اخبار اعلام شده که داخل خوابگاه‌ها گاز اشک آور انداخته شده و افرادی غیر از دانشجویان به محیط خوابگاه وارد شده‌اند، نیز گفت: از همان لحظه اول دریافت این خبر، موضوع پیگیری شد. تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر صحت این موضوعات دریافت نشده است. 

قدسی پور گفت: بدیهی است این گونه مسائل خلاف مقررات بوده و مدیریت دانشگاه به هیچ وجه اجازه انجام چنین کاری را نخواهد داد. البته انتظار است دانشجویان عزیز نیز مقررات حضور در خوابگاه‌ها و مقررات مربوطه را رعایت کنند.

وی در باره وضعیت تنها دانشجویی که دچار آسیب شده بود و اقدامات دانشگاه در این زمینه، ضمن ابراز تاسف از حادثه پیش آمده، اظهار داشت: از آغاز این مسئله مسئولان خوابگاه با همراهی رییس دفتر حوزه ریاست دانشگاه موضوع را پیگیری و با اجازه خانواده، تمامی مقدمات درمانی وی انجام پذیرفت. 

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: خوشبختانه وضعیت عمومی دانشجوی عزیز ما براساس گزارشات پزشکی در وضعیت مناسب قرار داشته و روند درمان در حال تکمیل است. 

قدسی پور تاکید کرد: براساس کلام نورانی امام راحل (ره) که فرمودند دانشگاه مبداء همه تحولات در کشور است، انتظار می‌رود محیط دانشگاه مناسب برای تضارب آرا و گفتگو میان سلایق و نظرات متفاوت در موضوعات مختلف باشد. 

وی گفت: بدیهی است هرگونه اختلال در روند آموزشی دانشگاه برخلاف مصالح دانشجویان و دانشگاهیان بوده و همگان موظف هستیم، این محیط را از اینگونه شائبه‌ها و هیجانات کاذب به دور نگه داشته و دانشگاه را در مسیر خدمت به جامعه و مردم و کمک به بالندگی علمی خود یاری رسانیم.

همچنین براساس اعلام دانشگاه امیرکبیر، مراسم استقبال از ۱۵۰۰ دانشجوی نوورود این دانشگاه در روز پنجشنبه لغو شده است. /ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده