اهمیت استفاده از فرصت فضای مجازی؛ ۷۰ درصد ایرانی‌های بالای ۱۸ سال در شبکه اجتماعی حضور دارند-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

اهمیت استفاده از فرصت فضای مجازی؛ ۷۰ درصد ایرانی‌های بالای ۱۸ سال در شبکه اجتماعی حضور دارند

یک تحلیلگر گفت: خط زدن فرصت‌های فضای مجازی را در دور‌ه‌های مختلف دیدیم و تنها آورده‌اش هم این بوده که از این عرصه عقب افتادیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین رحمانی، مدرس دانشگاه و تحلیلگر کلان داده‌های شبکه‌های اجتماعی در پاسخ به این سوال که ابزار‌های دیجیتال فرصت هستند یا تهدید گفت: طبق نظرسنجی که مرکز افکار سنجی ایسپا انجام داده، بیش از ۷۰ درصد از ایرانیان بالای ۱۸ سال از نرم‌افزار‌های ارتباطی در عرصه دیجیتال استفاده می‌کنند.

 

حسین رحمانی ادامه داد: حدود یک‌سال پیش هم مرکز آمار در گزارشی اعلام کرد که نزدیک از ۸۰ درصد افراد بالای ۱۵ سال از یکی از نرم‌افزار‌های ارتباطی در ایران استفاده می‌کنند. طبق سرشماری که انجام شده بود، اگر افراد بالای ۱۸ سال را حدود ۷۰ میلیون نفر درنظر بگیریم و این تعداد را در ۷۰ درصد ضرب کنیم، عدد بالایی به دست می‌آید. کجا این امکان فراهم است که این تعداد از افراد موثر جامعه را دورهم جمع کرد.

 

تحلیلگر کلان داده‌های شبکه‌های اجتماعی با بیان اینکه نباید فقط به تهدیداتی که در عرصه فضای مجازی وجود دارد، تمرکز کنیم، افزود: اگر به پدیده‌های نوظهور عرصه دیجیتال با تهدید نگاه کنیم، فرصت‌های این عرصه را خط می‌زنیم. امثال این خط زدن‌ها در دور‌های مختلف مفصل دیدیم و تنها آورده‌اش هم این بوده که از این عرصه عقب افتادیم. نرم‌افزار‌های خوب ارتباطی را بستیم و نرم‌افزار‌های ضعیف‌تر آمد. مجبور شدیم که با این نرم‌افزار‌ها کار کنیم و نتیجه خاصی هم برای کسی نداشت.

 

این مدرس دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان همه مردم را به سواد رسانه‌ای مجهز کرد، گفت: پاسخ به این پرسش منفی نیست، ولی به این راحتی هم امکان‌پذیر نیست. وقتی ما نمی‌توانیم همه مردم را به سواد رسانه‌ای مجهز کنیم، بهترین راه این است که مسئولین و نخبگان را به سواد رسانه‌ای مجهز کنیم./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده