اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟

فریب واتساپ صورتی را نخورید

واتساپ صورتی یا Pink WhatsApp یک برنامه مخرب جعلی است که کاربران اندروید را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آنچه توسط پلیس امنیت سایبری در شهر بمبئی هند فاش شده است، نسخه جعلی اپلیکیشن واتساپ به نام "واتساپ صورتی" یا "Pink WhatsApp" در حال حاضر در بین کاربران اندرویدی منتشر شده و حاوی بدافزار است.



این اپلیکیشن جعلی با تبلیغ خود در اپلیکیشن اصلی از طریق پیام‌هایی مبنی بر اینکه نسخه جدیدی از اپلیکیشن معروف با طراحی متفاوت است با لینک دانلود از سایت‌های مشکوک و نه از فروشگاه گوگل پلی استور منتشر شده است.



طبق توئیت‌هایی که پلیس بمبئی از طریق توئیتر منتشر کرده است، این اپلیکیشن تنها نسخه تغییر یافته واتساپ است که رابط کاربری آن برخلاف شکل سنتی اپلیکیشن در اندروید به رنگ صورتی ظاهر می‌شود و هنگام استفاده از آن نیز تبلیغات آزاردهنده‌ای را نمایش می‌دهد.



در پس‌زمینه، برنامه جعلی بدافزاری را روی دستگاه قربانی نصب می‌کند که به هکر‌ها امکان دسترسی به داده‌های شخصی و اطلاعات حساس مانند عکس‌ها، پیام‌ها و مخاطبین را می‌دهد.



این برنامه مخرب از یک استراتژی شناخته شده برای گسترش و هدف قرار دادن کاربران بیشتر پیروی می‌کند و با ارسال پیام‌های جذاب همراه با لینک دانلود به مخاطبین موجود در دستگاه قربانی، آن‌ها را به دانلود برنامه ترغیب می‌کند و در نتیجه دوباره قربانیان بیشتری را هدف قرار می‌دهد.


به منظور محافظت در برابر چنین برنامه هایی، توصیه می‌شود هیچ برنامه یا به روز رسانی را در دستگاه‌های اندرویدی به جز از فروشگاه رسمی Google Play دانلود نکنید.



شرکت متا، مالک اپلیکیشن واتساپ ، همواره بر لزوم پرهیز از استفاده از اپلیکیشن‌های غیررسمی واتساپ تاکید می‌کند، اپلیکیشن‌هایی که در بین کاربران اندرویدی بسیار رایج هستند و این شرکت آن‌ها را برنامه‌های جعلی برای واتساپ توسعه یافته توسط اشخاص ثالث توصیف می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار