آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

فریب واتساپ صورتی را نخورید

واتساپ صورتی یا Pink WhatsApp یک برنامه مخرب جعلی است که کاربران اندروید را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آنچه توسط پلیس امنیت سایبری در شهر بمبئی هند فاش شده است، نسخه جعلی اپلیکیشن واتساپ به نام "واتساپ صورتی" یا "Pink WhatsApp" در حال حاضر در بین کاربران اندرویدی منتشر شده و حاوی بدافزار است.



این اپلیکیشن جعلی با تبلیغ خود در اپلیکیشن اصلی از طریق پیام‌هایی مبنی بر اینکه نسخه جدیدی از اپلیکیشن معروف با طراحی متفاوت است با لینک دانلود از سایت‌های مشکوک و نه از فروشگاه گوگل پلی استور منتشر شده است.



طبق توئیت‌هایی که پلیس بمبئی از طریق توئیتر منتشر کرده است، این اپلیکیشن تنها نسخه تغییر یافته واتساپ است که رابط کاربری آن برخلاف شکل سنتی اپلیکیشن در اندروید به رنگ صورتی ظاهر می‌شود و هنگام استفاده از آن نیز تبلیغات آزاردهنده‌ای را نمایش می‌دهد.



در پس‌زمینه، برنامه جعلی بدافزاری را روی دستگاه قربانی نصب می‌کند که به هکر‌ها امکان دسترسی به داده‌های شخصی و اطلاعات حساس مانند عکس‌ها، پیام‌ها و مخاطبین را می‌دهد.



این برنامه مخرب از یک استراتژی شناخته شده برای گسترش و هدف قرار دادن کاربران بیشتر پیروی می‌کند و با ارسال پیام‌های جذاب همراه با لینک دانلود به مخاطبین موجود در دستگاه قربانی، آن‌ها را به دانلود برنامه ترغیب می‌کند و در نتیجه دوباره قربانیان بیشتری را هدف قرار می‌دهد.


به منظور محافظت در برابر چنین برنامه هایی، توصیه می‌شود هیچ برنامه یا به روز رسانی را در دستگاه‌های اندرویدی به جز از فروشگاه رسمی Google Play دانلود نکنید.



شرکت متا، مالک اپلیکیشن واتساپ ، همواره بر لزوم پرهیز از استفاده از اپلیکیشن‌های غیررسمی واتساپ تاکید می‌کند، اپلیکیشن‌هایی که در بین کاربران اندرویدی بسیار رایج هستند و این شرکت آن‌ها را برنامه‌های جعلی برای واتساپ توسعه یافته توسط اشخاص ثالث توصیف می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده