غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴

جزییات افزایش کمک‌معیشت و حق پرستاری ایثارگران

به گفته معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید در مجلس طرح دو فوریتی مطرح است که این مبلغ به ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش یابد که بنیاد شهید و امور ایثارگران با این افزایش موافق است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران آخرین وضعیت افزایش و پرداخت حق معیشت جانبازان فاقد شغل و درآمد را تشریح کرد.
محمود پاکدل گفت: ایثارگران حق زیادی به گردن ما و همه مردم دارند و همه باید تلاش کنند تا مشکلات این عزیزان کاهش یابد. در بند ب ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف شده است اعتبار لازم برای تأمین حداقل معیشت ایثارگران فاقد شغل و درآمد را در بودجه پیش‌بینی و در اختیار دستگاه مربوطه قرار دهد.

وی افزود: در اجرای این قانون حدود ۱۱۰ هزار نفر مشمول پرداخت کمک معیشت شدند اگرچه مبلغ آن کافی نیست و سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است. در مجلس طرح دو فوریتی مطرح است که این مبلغ به ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش یابد که بنیاد شهید و امور ایثارگران با این افزایش موافق است.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره تعداد افراد مشمول این کمک‌معیشت گفت: تعداد نهایی این عزیزان مشمول قابل پیش‌بینی نیست و حدود ۴۰ هزار ایثارگر در نوبت بودند و از ابتدای سال کمک‌معیشت ۹۰۰۰ ایثارگر جدید برقرار شده است ضمن اینکه احراز ایثارگران ادامه دارد و به عنوان نمونه در طول دو سال و نیم گذشته بیش از ۳۹ هزار نفر از مجروحین فاقد صورت سانحه و مدارک بالینی درصد جانبازی گرفته‌اند که باعث افزایش مشمولین فاقد شغل و درآمد می‌شود که امیدواریم در برنامه هفتم توسعه این مشکل حل شود.

پاکدل در ادامه به موضوع حق پرستاری والدین معظم شهدا و جانبازان پرداخت و گفت: سازمان برنامه و بودجه در مرداد ماه سال جاری با افزایش ۳۸ درصدی حق پرستاری موافقت کرد و این افزایش باید در ۴ ماه ابتدای سال نیز در نظر گرفته شده و پرداخت شود ضمن اینکه تأکید بنیاد شهید و امور ایثارگران افزایش ۵۷ درصدی حق پرستاری است و این افزایش در حال پیگیری است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار