بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه

تکرار ادعای تعلل ایران در احیای برجام از سوی انگلیس

وزیر امور خارجه انگلیس طی اظهاراتی مداخله‌جویانه درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، ادعای طرف‌های غربی درباره تعلل تهران در حصول توافق وین را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر  جیمز کلورلی که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، روز چهارشنبه در گفت‌وگو با آژانس خبری فرانسه ادعا کرد: ایران می‌تواند بلندپروازی‌های هسته‌ای خود را کنار بگذارد و مسیر متفاوتی را دنبال کند.

او مدعی شد مسیری که انگلیس تمایل دارد ایران طی کند، «اقتصاد کشور را قوی‌تر، جامعه را شادتر و باعث مشارکت فعال‌تر ایران در جامعه بین‌الملل خواهد شد»

وی درباره روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: متأسفانه، ما شاهد پیشرفت گفت‌وگوها به سرعتی که انتظار داشتیم نبوده ایم و مذاکرات متوقف شده است.

این دیپلمات انگلیسی بدون اشاره به اهمال کشورش در اجرای تعهدات برجامی و نقش ایالات متحده در نابودی این توافق مدعی شد که توپ در زمین ایران است. وی ادعا کرد: «یک پیشنهاد بسیار معقول و عملی روی میز است و ایرانی ها باید از فرصت استفاده کنند و در مسیر بهتری حرکت کنند»

پیشتر وزیر امور خارجه فرانسه نیز در اظهارنظر مشابهی ادعا کرده بود که پیشنهاد بهتری برای حصول توافق نهایی روی میز نیست و ایران باید تصمیم بگیرد.

این درحالیست که گفت‌ وگوها برای رفع تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران در حالی به مراحل سرنوشت‌ساز رسیده که رسیدن به خط پایان و توافق نهایی معطل تصمیم‌های سیاسی غرب بویژه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده توافق برجام است.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که لازمه رسیدن به توافق، پایدار بودن رفع تحریم‌ها به نحوی تضمین شده است و اینکه موضوعی نباید به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران در آینده باقی بماند.

جمهوری اسلامی ایران به دنبال توافقی است که در آن منفعت اقتصادی مردم تامین، موانع تجارت خارجی ایران رفع و محدودیت‌های غیرقانونی فروش نفت برداشته شود.

از این رو، چنانچه طرف مقابل مطالبات منطقی ایران و الزامات شکل‌گیری یک توافق پایدار و قابل اتکاء را بپذیرد، توافق نهایی حاصل خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار