بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

تفهیم اتهام متهمان پرونده نوجوان ۱۶ ساله زرین دشتی

رئیس کل دادگستری استان فارس آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده نوجوان زرینی دشتی را تشریح کرد و گفت: پس از مراجعه نوجوان ۱۶ ساله زرین دشتی به دفتر دادستان و بیان ماجرای تعرض، موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار مقام قضایی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت لاسلام سید کاظم موسوی روز چهارشنبه با بیان اینکه پس از اطلاع مقام قضایی از وقوع حادثه نیز بلافاصله تمهیدات لازم جهت بازداشت مظنونین انجام شده است و در کمترین زمان ممکن متهمین که توسط متوفی نام برده شده بودند بازداشت شدند گفت: هم اکنون پرونده در دو بخش مجزا یعنی موضوع آدم ربایی و فوت این نوجوان و همچنین موضوع تعرض در مراجع ذی صلاح قضایی در حال پیگیری است.

وی همچنین با اشاره به اینکه نحوه واقع شدن فوت و علت تامه آن در دست بررسی دقیق و کارشناسی است، گفت: دلایل اولیه حکایت از قرائنی در خصوص خودکشی دارد،اما آنچه مسلم است اینکه اظهار نظر قطعی در این باره مستلزم اعلام نظریه کارشناسی پزشکی قانونی است.

رییس کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه سایر اتهامات مطرح در این پرونده از جمله موضوع تعرض و آدم‌ربایی با دقت نظر ویژه‌ای در حال رسیدگی است گفت: اتهام آدم ربایی به متهمین تفهیم شده و این بخش از پرونده در دادسرای زرین دشت رسیدگی و قرار مجرمیت صادر شده است که پس از تأیید دادستان کیفرخواست صادر خواهد شد.

موسوی با بیان اینکه بخش مهم پرونده یعنی اتهام تعرض در صلاحیت دادگاه کیفری یک استان است، گفت: جلسه تفهیم اتهام با حضور وکلای متهمین و شاکی پرونده در شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان مستقر در شهرستان داراب برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این پرونده در حداقل زمان قانونی ممکن و با رعایت موازین شرعی و قانونی در دستور کار دادگستری استان فارس قرار دارد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه در دیدار با خانواده نوجوان ۱۶ ساله تأکید کردیم این موضوع را با حساسیت ویژه دنبال خواهیم کرد افزود: احقاق حقوق خانواده مرحوم و مجازات قاطع، قانونی و بازدارنده عاملان این واقعه تلخ هدف و اولویت ما در دادگستری استان است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار