سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد

غریب آبادی: ایران بزرگترین قربانی تروریسم در دنیا

دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی تروریستی است، بیش از ۲۵ هزار نفر در ایران بر اثر اقدامات تروریستی جان خود را از دست داده‌اند که حمایت آمریکا در تمامی این جنایات تروریستی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین الملل قوه قضائیه در همایش افشای حقوق بشر آمریکایی که صبح امروز در تالار ایوان شمس برگزار شد، اظهار کرد: این نشست باید محل افشای جنایات آمریکا باشد.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه بیان کرد: آمریکا از حقوق بشر کاملا به عنوان ابزار سیاست خارجی خود برای وصول به اهداف خود استفاده می‌کند. آمریکا در عرصه سیاسی برای کشور‌ها پرونده سازی می‌کند تا آن‌ها را وادار به استفاده از استاندارد‌های حقوق بشری خود کند.

غریب آبادی اظهار کرد: این هفته باید هفته بازخوانی حقوق بشر باشد، حقوق بشری که به جنایات و عدم اجرای استاندارد حقوق بشر آمریکا در این کشور توجه دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد زندانیان در آمریکا وجود دارد، گفت: بیش از ۲ میلیون زندانی در آمریکا وجود دارد که همین امر آمریکا بزرگترین زندان دنیا کرده است.

غریب آبادی گفت: آمار زندانیان سیاه پوست ۴ برابر سفید پوست است که این بیانگر نگاه تبعیض آمیز در آمریکا است، ۴هزار نفر زندانی به‌طور متوسط سالانه در این کشور جان خود را از دست می‌دهند که این موضوع در مجامع حقوق بشر مطرح نمی‌شود!

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: ۸۲درصد مسلمانان در آمریکا بیان کردند که در معرض تبعیض قرار گرفته‌اند. همچنین در زمینه خشونت علیه زنان، سالانه هزار و ۸۰۰ نفر زنان در آمریکا به قتل می‌رسند و این کشور وضعیت حقوق بشر دیگر کشور‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند و گزارش ارائه می‌کنند.

غریب آبادی گفت: بیش از ۷۰درصد زنان آمریکا مورد تعرض و خشونت جنسی قرار گرفتند که این آمار فاجعه است. آمریکا دارای تاریخ کوتاه (سه قرنی) که دارد سرشار از کشتار و تجاوز است، در حمله ویتنام ۴ میلیون نفر کشته شدند، بر اثر سیاست‌های آمریکا در عراق ۲ میلیون نفر جان خود را از دست دادند، ۲۷ میلیون نفر از رنگین پوستان در آمریکا کشته شدند. همچنین ۷۰هزار افغانی را کشتند.

وی افزود: آمریکا در برهه‌ای در حال کشور سازی بود، ۱۴ میلیون برده به این کشور منتقل کرد که که ۲ میلیون آن‌ها در مسیر دریایی کشته شدند.

غریب آبادی با بیان این پرسش که این جنایات چگونه قابل توجیه است، گفت: شکنجه‌هایی که نیرو‌های آمریکا علیه زندانیان استفاده کردند، در طول تاریخ بشر بی‌سابقه است.

وی با بیان اینکه آمریکا سردمدار تحریم‌های یک جانبه علیه کشور‌ها است، گفت: بیش از ۳۰ کشور در لیست تحریم‌های یکجانبه آمریکا قرار دارد. این کشور پرچمدار حمایت از گروه‌های تروریستی است، القاعده و داعش از جمله گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا در منطقه ما بود.

دبیر ستاد حقوق بشر خاطرنشان کرد: آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت همه جانبه سیاسی امنیتی اطلاعاتی و... می‌کند.

غریب آبادی ضمن تشریح تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه ایران بیان کرد: در زمینه تروریسم، جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی تروریستی است، بر اساس آخرین آمار بیش از ۲۵ هزار نفر در ایران بر اثر اقدامات تروریستی جان خود را از دست دادند، که حمایت آمریکا را در این اقدامات تروریستی شاهد هستیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار