اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

واکنش کاربران عرب به اقدام آیت‌الله رئیسی در بالا بردن تصویر شهید قاسم سلیمانی

واکنش کاربران عرب به اقدام آیت‌الله رئیسی در بالا بردن تصویر شهید قاسم سلیمانی یک نماینده عراقی از نخست‌وزیر این کشور خواست تا تصویر شهید ابومهدی المهندس را در سازمان ملل بالای سر ببرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، امروز در صحن مجمع عمومی سازمان ملل با بالا بردن تصویر شهید سپهبد قاسم سلیمانی گفت: «فرماندهی و قهرمان این جنگ علیه تروریسم و نابودکننده‌ داعش کسی نبود جز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی. کسی که در راه آزادی ملت‌های منطقه به شهادت رسید و رئیس جمهور سابق آمریکا سند این جنایت را به اسم خود زد.»

این اقدام رئیس‌جمهور ایران همچنین بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی عراقی و لبنانی داشته است.

«احمد الموسوی» نماینده فراکسیون الصادقون در پارلمان عراق در صفحه توئیتر خود به بالا بردن تصویر شهید سپهبد قاسم سلیمانی از سوی ابراهیم رئیسی در صحن مجمع عمومی سازمان ملل واکنش نشان داد.

او نوشت: «رئیس‌جمهور ایران تصویر شهید قاسم سلیمانی را در سازمان ملل بالا برد، آیا مشابه این کار را الکاظمی نیز انجام می‌دهد و تصویر شهید عراق ابومهدی المهندس را بالا می‌برد یا تسلیم نظر دیگری می‌شود؟».

«سعد الخزعلی» از دیگر نمایندگان عراقی نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «هر کشوری به شهدای خود در محافل داخلی و بین‌المللی افتخار می‌کند، دیدیم که سید ابراهیم رئیسی تصویر شهید سلیمانی را بالا برد، از این رو که دولت و ملت جمهوری اسلامی به شهدای خود افتخار می‌کنند».

او افزود: « آیا می‌بینیم که نخست وزیر عراق نماد شهادت و سمبل آزادی و مهندس پیروزی‌ها [علیه تروریسم] را در سازمان ملل بالای سر ببرد؟».

 

«محمد حمید» کاربر لبنانی نوشت: «در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، تصویر ذلت آمریکا و مزدورانش، شهید اسلام حاج قاسم سالیمانی را بالا برد و تأیید کرد که ایران به محاکمه رئیس جمهور تروریست و سابق [آمریکا] که دستور ترور این دو شهید را داده بود، ادامه خواهد داد».

«یاسین الجنوبی» کاربر عراقی نیز با بازنشر توئیت احمدالموسوی نوشت:‌«باید توجه داشت که مصطفی الکاظمی یکی از متهمان اصلی در لو دادن محل حضور فرماندهان [شهید] است».

«حسین هزیمه» کاربر لبنانی نیز با انتشار تصاویر بالا بردن تصویر شهید قاسم سلیمانی در مجمع عمومی سازمان ملل نوشت: «ای قاسم، قسم می‌خوریم که آرام نخواهیم گرفت.»

دکتر «لیلا الاسدی» دیگر کاربر عراقی نیز نوشت: «ملت‌ها عادت دارند که به شهدا و شخصیت‌های خود افتخار کنند.»

«نجاح محمد علی» از فعالان رسانه‌ای جهان عرب نیز با به اشتراک قرار دادن ویدئوی سخنرانی ابراهیم رئیسی نوشت: «هیچ کسی همچون فرمانده قاسم سلیمانی، جنگ علیه تروریسم را رهبری نکرد.»/ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار