جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

رافائل گروسی: آژانس آماده تعامل مجدد با ایران است

رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چهارشنبه شب گفت: «این سازمان آماده تعامل مجدد با ایران است.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 22
کد خبر: ۱۵۱۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از رویترز؛ رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چهارشنبه شب در ادعایی گفت که آژانس دسترسی محدودی به تاسیسات هسته‌ای ایران دارد، اما این سازمان آماده تعامل مجدد با ایران است.

وی همچنین گفت: در حالی که تهران بر بسته شدن تحقیقات آژانس برای احیای توافق هسته‌ای 2015 اصرار دارد، مسائل باقی مانده بین ایران و ناظر هسته‌ای سازمان ملل از بین نخواهد رفت.

گروسی مدعی شد که آژانس از ایران انتظار دارد که به ‌طور کامل اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای خود را به این سازمان بدهد. 

این در حالی است که بارها مقامات ایران تاکید کردند که بیشترین نظارت سازمان بین‌المللی انرژی اتمی از تاسیسات هسته‌ای و سایت‌های ایران بوده است.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران روز گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره نظارت‌های آژانس گفت: «دولت‌های مدعی، خودشان هم تولید سلاح‌های هسته‌ای را ادامه داده و هم به کار برده‌اند و هم این تسلیحات را به رژیم صهیونیستی هدیه داده‌اند. کشورهایی که باید خلع سلاح شوند، جایزه می‌گیرند و کشورهایی که به تعهدات خود پایبند بوده‌اند، حتی از حقوق مندرج در ان.پی.تی نیز محروم می‌شوند. در حالیکه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران تنها دو درصدِ برنامه های هسته‌ای جهان را شامل می‌شود، 35 درصد بازرسی‌ها از تاسیسات ماست.»

پیشتر نیز محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره فعالیت هسته‌ای ایران گفت: «در جمهوری اسلامی ایران یک مورد فعالیت هسته‌ای وجود ندارد که به آژانس اعلام نشده باشد یا آژانس از آن بی اطلاع باشد. امروز در حدود 2 درصد از ظرفیت هسته‌ای دنیا مربوط به ایران است، اما حدود 25 درصد از بازرسی‌ها از ایران انجام می‌شود.»/ تسنیم

ارسال نظر