هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

ماجرای قتل عام خانوادگی در فردیس کرج

ماجرای قتل عام خانوادگی در فردیس کرج به گفته رییس پلیس آگاهی البرز کینه توزی داماد سابق و اختلاف خانوادگی، سبب قتل خانواده همسرش در شهرستان فردیس در این استان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ محمد نادربیگی روز شنبه اظهار داشت: ۲ روز گذشته فردی با ورود به خانه پدر همسر سابق خود در یکی از مناطق شهر فردیس با شلیک گلوله پدر و مادر همسر سابق خود را به قتل می رساند .

وی اضافه کرد: در این حادثه دلخراش، قاتل همچنین همسر و فرزند خود را نیز هدف گلوله قرار می دهد که این ۲ نفر هم اکنون در وضعیت کما در بیمارستان بسر می برند.

نادربیگی خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای دستگیری متهم فراری آغاز کرده اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار