علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

سندرز: بن سلمان دیکتاتوری بی‌رحم است

«برنی سندرز» سناتور ارشد و نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در یک مصاحبه ضمن انتقاد از «تناقضات باورنکردنی» سیاست خارجی دونالد ترامپ، خواستار مذاکره با ایران و توقف حمایت آمریکا از جنگ یمن شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «برنی سندرز» سناتور دموکرات آمریکایی در مصاحبه با شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» مواضع «متناقض» دولت آمریکا درباره کره شمالی، ایران و «جنگ وحشتناک عربستان سعودی در یمن» را به باد انتقاد گرفته است.

«جرج استفانوپولوس» مجری برنامه «این هفته» شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» در ابتدای این مصاحبه از دیدار اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در منطقه غیرنظامی دو کره سوال کرد و نظر او را درباره سومین دیدار ترامپ و کیم جویا شد.

 

سندرز گفت: «نگرانی‌ای که (درباره ترامپ) وجود دارد، تناقضات باورنکردنی اوست. من مشکلی با نشستن او سر میز مذاکره با کیم جونگ اون در کره شمالی یا جاهای دیگر ندارم، اما من نمی‌خواهم که چنین دیداری فقط برای گرفتن عکس یادگاری باشد. توجهات همه رسانه‌های جهان به آنجا جلب شد. فردا و پس فردا قرار است چه اتفاقی حادث شود؟ او وزارت خارجه را تضعیف کرده است. اگر قرار است که ما صلح را برای جهان به ارمغان بیاوریم باید یک وزارت خارجه قوی داشته باشیم، ما باید به صورت دیپلماتیک به جلو برویم نه اینکه فقط عکس‌های یادگاری بگیریم»

 

وی گفت: «در حالی که او با کیم جونگ اون دیدار می‌کند، همچنان در اقدامی تحریک‌آمیز تقریبا ما را به سمت جنگ با ایران پیش می‌برد. او مصوبه کنگره آمریکا را که من از آن حمایت کردم و ما در مجلس سنا و نمایندگان توانستیم آن را تصویب کنیم وتو کرد؛ مصوبه‌ای که ایالات متحده را از جنگ وحشتناک یمن خارج می‌کرد؛ جنگی که دیکتاتور بی‌رحمی به نام محمد بن سلمان آن را رهبری می‌کند. در مجموع باید بگویم که من هیچ مشکلی با نشستن او سر میز و مذاکره‌اش با دشمنانمان ندارم من فقط نمی‌خواهم که چنین کاری فقط فرصتی برای گرفتن عکس یادگای باشد. ما نیاز به یک دیپلماسی واقعی نیاز نداریم».

 

برنی سندرز ادامه داد: «روش‌های متفاوتی برای پیش رفتن وجود دارد اما به نظر من، نشستن ما سر میز مذاکره با دشمنانمان ایده بدی نیست. ای کاش او این کار را در خاورمیانه و خلیج فارس هم انجام دهد. ای کاش او با دیکتاتوری عربستان سعودی سر میز بنشیند و ایران را هم وارد مذاکره کند و به آنها بگوید که ما از اینکه به خاطر ادامه جنگ شماها تریلیون‌ها دلار هزینه کرده‌ایم، خسته شده‌ایم و آنها را سر یک میز بیاورد و روی رسیدن به یک صلح پایدار در منطقه کار کند».

 

این نامزد ارشد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افزود: «البته ما این موضوع را هم می‌دانیم که (ترامپ) رئیس‌جمهوری است که به نظر می‌رسد افراد مستبد را دوست دارد، خواه محمد بن سلمان عربستان سعودی باشد خواه کیم جونگ اون. شما مجبور نیستید که درباره دیکتاتورهای بیرحم حرف‌های خوبی بزنید اما باید با آنها باید سر میز نشسته و مذاکره کنید. در مورد کره شمالی، اگر ما بتوانیم که از دست سلاح‌های اتمی و سیستم موشکی آنجا خلاص شویم که اینها تهدیدی برای اروپا و ایالات متحده سهتند، در این صورت رسیدن به چنین هدفی کار خیلی خوبی خواهد بود»

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار