ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

رییس‌جمهور اوکراین:‌ از آمریکا سامانه پدافندی تحویل گرفتیم

رئیس جمهور اوکراین با اشاره به دریافت سامانه‌های پدافند موشکی پیشرفته از آمریکا، گفت که درگیری‌های شدیدی با نیروهای روسیه در خطوط مقدم در جریان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه دامن‌زدن کشورهای غربی به جنگ اوکراین با ارسال تسلیحات به این کشور، «ولودیمر زلنسکی»‌ رئیس جمهور اوکراین بامداد دوشنبه از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی ساخت آمریکا خبر داد.

 

زلنسکی طی پیامی ویدئویی درباره وضعیت نبرد با روسیه در خط مقدم گفت که درگیری‌های شدیدی در بسیاری از نقاط در جریان است که برخی با نتایج مثبت برای اوکراین همراه شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با نشان دادن تصاویری از محل درگیری‌ها بین نظامیان اوکراینی و نیروهای روسیه، توضیح داد: «اینجا منطقه دونتسک و منطقه خارکیف است. در مناطق خِرسون، میکولایف و زاپروژیا نیز درگیری‌های شدیدی در جریان است. ما نتایج مثبتی را در چند محور به‌دست آوردیم».

 

رئیس جمهور اوکراین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که کی‌یف اخیراً سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌ای از آمریکا دریافت کرده است.

 

طبق این گزارش، زلنسکی اظهار داشت: «کاملا نیازمند آن هستیم که ایالات متحده رهبری خود را نشان داده و به اوکراین سامانه‌های پدافند هوایی بدهد. می‌خواهم از رئیس جمهور [جو] بایدن برای تصمیم مثبتی که اتخاذ کرده، تشکر کنم».

 

به نوشته رویترز، وی با قدردانی از آمریکا به‌دلیل ارسال سامانه‌های توپخانه موشکی «هیمارس» و سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه به اوکراین، گفت: «اما باور کنید که موارد ارسالی به هیچ وجه برای پوشش‌دادن زیرساخت‌های ما کافی نیستند».

 

رئیس جمهور اوکراین پیش از این با انتقاد از موافقت نکردن تل‌آویو با درخواست وی برای فروش سامانه پدافندی به کی‌یف، گفت واقعا دلیل این تصمیم آنها را درک نمی‌کند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده