اقدام دیپلماتیک مصر برای بازگرداندن همکاری ایران و آژانس گفت‌وگوی اردوغان و مادورو درباره روابط واشنگتن–کاراکاس عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است

انگلیس بر حمایت بیشتر از اوکراین تاکید کرد

نخست‌وزیر انگلیس با درخواست از متحدان لندن برای توجه نکردن به تهدیدهای روسیه، گفت باید به اعمال تحریم علیه روسیه و حمایت از اوکراین ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «لیز تراس» نخست‌وزیر انگلیس شامگاه یکشنبه از متحدان لندن خواست تا موضع محکم‌تری در حمایت از اوکراین داشته باشند و به تهدیدهای روسیه توجهی نکنند.

 

تراس در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» با درخواست از کشورهای هم‌نظر با انگلیس درخصوص دولت‌های مخالف غرب، گفت: «به گمانم، او (پوتین) انتظار واکنش جدی از جهان را نداشت».

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: «ما نباید به تهدیدهای مذبوحانه و نمایش قدرت او توجهی کنیم. در عوض کاری که باید انجام دهیم این است که به اعمال تحریم علیه روسیه و حمایت از اوکراین ادامه دهیم».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این مصاحبه، نخست‌وزیر انگلیس درباره روابط لندن و کی‌یف توضیح داد: «به‌نظرم روابط ما ویژه است، و اهمیت روزافزونی پیدا کرده است، مخصوصا در زمانی که با تهدیدهایی از سوی روسیه و جسارت بیشتری از سوی چین مواجه هستیم».

 

تراس ادامه داد: «من مصمم هستم که این روابط ویژه را طی سال‌های پیش رو، ویژه‌تر کنم. متحدان انگلیس باید روی موضع خود علیه چین و روسیه همکاری کنند».

 

طبق این گزارش، وی همچنین خبر داد که دیدار بسیار خوبی با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در نیویورک داشته و گفت که قصد دارد در آینده با او همکاری کند.

 

از سوی دیگر، «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با اشاره به دریافت سامانه‌های پدافند موشکی پیشرفته از آمریکا، گفت که درگیری‌های شدیدی با نیروهای روسیه در خطوط مقدم در جریان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار