شریعتی: مردم پای اعتقاداتشان ایستاده‌اند-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

شریعتی: مردم پای اعتقاداتشان ایستاده‌اند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین نکته‌ای که می توان در مورد تجمع دیروز صحبت کرد این بود که مردم دیندار هستند و پایِ اعتقاداتشان و آنچیزی که برایش در عرصه‌های مختلف اعم از دفاع مقدس و دفاع از حرم‌های اهل بیت(ع) خون دادند و هزینه کردند ایستاده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به راهپیمایی روز گذشته مردم در محکومیت هتک حرمت به مقدسات و تعدی عده‌ای به جان و مال مردم اظهار داشت: اجتماع امت رسول الله اجتماع عظیم و پرشوری بود و به تناسب موضوع با برخی اجتماعات مثل 9 دی که در سال‌های گذشته توسط مردم برگزار شد قابل مقایسه است. گرچه حماسه 9 دی بی‌نظیر است، این تجمع هم از همان جنس و به تناسب موضوع، عظیم و دارای پیام‌های متعددی بود.

 

وی گفت: مهمترین نکته‌ای که می توان در مورد تجمع دیروز صحبت کرد این بود که مردم دیندار هستند و پایِ اعتقاداتشان و آنچه که برایش در عرصه‌های مختلف اعم از دفاع مقدس و دفاع از حرم‌های اهل بیت(ع) خون دادند و هزینه کردند ایستاده‌اند.

 

شریعتی افزود: شاید مردم ایرادی هم به برخی از روش ها دارند -که ممکن است در همین اجتماع هم افرادی باشند که نسبت به برخی روش ها ایراداتی داشته باشند- اما زمانی که مسئله اصول و دفاع از اساس، هویت دینی و فرهنگی ایرانی اسلامی مطرح شود همه متحد می‌شوند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: دشمن از همان لحظات و روزهای اولی که ماجرای دارای ابهام پیش می‌آید به سرعت عواملش را به خط می‌کند به آنها فرمان می‌دهد و آنها را به میدان تقابل تمام عیار وارد می‌کند.

 

وی گفت: دشمن همه امکاناتش را در سطح شعار، استفاده از سلاح، تخریب و اراذل و اوباش به سرعت به میدان می‌آورد. البته این مساله به مردم که نظاره‌گر صحنه هستند کمک می‌کند تا بتوانند خودشان را در میدان تعریف کنند و به سرعت صفشان را از عوامل میدانی دشمن جدا کنند.

 

پیام اول اجتماع امت رسول‌الله؛ خطاب به دشمن بود
شریعتی با اشاره به پیام‌هایی که اجتماع «امت رسول‌الله» داشت تصریح کرد: اجتماع روز گذشته چند پیام دارد؛ پیام اول برای دشمنان است که آنها را از حساب باز کردن بر ایجاد اختلاف در صف متحد میان مردم و نظام نا امید می‌کند و باعث می‌شود بر ایجاد دوقطبی رویِ‌ جامعه ایران که مبتنی بر فرهنگ انتظار و شهادت است (که تلفیق این دو را به عینه در اربعین دیدیم) نتوانند حساب کنند گرچه بعضی هم می‌خواستند از این حماسه میلیونی اربعین که در سالهای اخیر بی نظیر بود انتقام بگیرند.

 

پیام دوم؛ خطاب به مسوولین: انتظارات مردم به سرعت برآورده شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: پیام دوم برای مسئولین کشور است؛ همه ما باید قدر مردم را بدانیم چه در حوزه تقنین و چه در حوزه اجرا، به ویژه در حوزه اجرا تلاش کنیم خیلی سریع‌تر انتظارات مردم را به نحو احسن برآورده کنیم مردمی که در این صحنه‌ها پایِ کار نظام هستند انتظارات خیلی جدی در حوزه اصلاح امور فرهنگی، اقتصادی و تبیین مسائل سیاسی کشور دارند که مسولین باید این پیام را درک کنند.

 

باید در شیوه‌های اطلاع‌رسانی تجدید نظر کنیم
وی گفت: این اجتماع پیامی دیگری دارد؛ اینکه ممکن است در برخی مواقع در برخی روش‌های اطلاع رسانی و استفاده از رسانه تجدید نظر کنیم. اینکه ماجرایی رخ دهد و پس از آن، در رسانه ملی فضای مناظره را ایجاد کنیم، شاید اثراتی داشته باشد، ولی در واقع نوشداروی بعد از مرگ سهراب است.

 

شریعتی افزود: من خاطرم هست رهبر معظم انقلاب بعد از مناظرات سال 88، به مسئولین رسانه ملی توصیه کرده بودند که اجازه ندهید هیجانات انباشته شود و در ماجرای انتخابات یا در صحنه عملیات میدانی و روانی دشمن بخواهد تخلیه شود. حتما در طول سال موضوعات مختلفی که ممکن است محل اختلاف صاحب‌نظران و مورد دغدغه مردم باشد به صورت متناوب و پیوسته باید در مناظرات بررسی شود. البته مدتی هم تلویزیون این کار را انجام داد ولی به فراموشی سپرده شد. اینکه اتفاقی بیفتد و بعد بخواهیم اقدامی انجام دهیم در متن ماجرا و زمان عملیات دشمن تغییر چندانی به وجود نمی آورد.

 

نماینده مردم تهران گفت: در میدانی که دشمن در حال آشوب کردن است نمی‌شود موضوعات فرهنگی ‌ـ‌ اجتماعی را کنکاش کنیم و به بحث و تبادل نظر بگذاریم چراکه صحنه تقابل حق و باطل است و صف‌ها را باید از هم جدا کرد. از همین امروز رسانه ملی و رسانه های مختلف، هرکسی که تریبونی (اعم از فضای مجازی و ...) دارد باید این اقدام را انجام دهیم.

 

وی گفت: جهاد تبیین هم به همین معناست؛ یعنی باید سعی کنیم اگر در اعتقادات، مسائل فرهنگی و اجتماعی شکافی هست آنها را تبیین کنیم و به بحث و تبادل نظر بگذاریم تا مردم در جریان قرار بگیرند و ناگهان با مساله‌ای مواجه نشوند. اگر هم در بحث روشهای اجرایی و پیوست‌های رسانه ای آنها چه در حوزه نیروی انتظامی، مسائل امنیتی، مجلس و دولت اشکالی هست آنها را بپذیریم و برای رفعشان تلاش کنیم تا اصول حفظ شود، چراکه مردم ما شایسته بهترین‌ها هستند وامیدوارم پیام دوم هم به صورت کامل و جامع درک شود.

 

پیام سوم؛ خطاب به خود امت حزب‌الله: اتکای اصلی نظام حضور مردم است
شریعتی تصریح کرد: پیام سوم به بدنه مردم و امت حزب الله است، متاسفانه گاهی اوقات ممکن است مردم تصور کنند مسوولین حضور دارند و شاید نیازی به حضور ما نباشد، ولی شاهدیم که همواره نقطه اساسی و اتکای اصلی در نظام مردمیِ ما، حضور مردم است؛ حضور یکپارچه و متحدی که مردم همدیگر را در این مواقع پیدا می کنند.

 

نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: این حضور که در همه حوزه‌ها می تواند یک الگو باشد باید در خرده جریان‌هایی هم که پیش می‌آید نیز می‌تواند مورد توجه باشد، حضور یکپارچه و متحد مردم هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی می تواند کمک کند تا بسیاری از مشکلات حل شود. امر به معروف و نهی از منکر بویژه نسبت به مسوولین و بعد نسبت به یکدیگر از مردم برمی آید.کمااینکه در بسیاری از مواقع این اتفاق افتاده است ازجمله در حوزه اقتصادی، دفاعی، فرهنگی و اجتماعی. این حضور می تواند کمک کار انقلاب باشد و انشاالله پابه‌پای هم امور را پیش ببریم.

 

پیام چهارم؛ خطاب به خواص: کنار مردم باشید
شریعتی در پایان خاطر نشان کرد: پیام چهارم خطاب به خواص و چهره هاست که کنار مردم باشید و قدرت و شهرت خود را مردمی بدانید. آنها که با امکانات عمومی و بیت المال در جامعه اسلامی معروف شدند و به جایی رسیدند، باید در این مواقع کنار مردم بایستند. مردم ما همین "امت رسول الله" هستند که پیش از آن در جشن غدیر، ۹ دی و امثال نیز متحد به میدان آمده اند.

ارسال نظر